• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2020

20:00

(FOTO) BILA SAM NJENO MEZIMČE! Marija Šerifović sve RAZNEŽILA FOTOGRAFIJOM, a onda otkrila: Ispunila sam TO OBEĆANJE!

Estrada

(FOTO) BILA SAM NJENO MEZIMČE! Marija Šerifović sve RAZNEŽILA FOTOGRAFIJOM, a onda otkrila: Ispunila sam TO OBEĆANJE!

Podeli vest

Poznata pevačica Marija Šerifović oduševila je mnoge kada je na Instagramu objavila porodični detalj star 28 godina. Tada je pevačica kretala u školu, a za ruku ju je čvrsto držala baka Draginja

Kako je njen stric nedavno objasnio, Marija ni tada nije bila veliki ljubitelj fotografisanja, pa su morali čvrsto da je drže da ne pobegne. Upravo jedna od takvih scena ovekovečena je na dan polaska u školu. 

Ona je ovom prilikom otkrila i šta je svojoj baki svojevremeno obećala, te da je to obećanje i ispunila. 

(FOTO) OBJAVLJENE ŠOK FOTKE! Ava Karabatić sa DEDOM - u krevetu mazi ga i... Pogledajte šta radi! Komentari PLJUŠTE!

(FOTO) CECA POBEGLA IZ SRBIJE! Posle krsne slave i pomena Arkanu NAPUSTILA ZEMLJU! Evo sa kim PROVODI VREME!

- Pre 28 godina... Moj prvi dan škole. Način na koji me moja baka Draginja drži za ruku - govori sasvim dovoljno o meni. Bila sam njeno mezimče i centar sveta i jednom davno sam joj obećala da će biti super ponosna bakica! I da, održala sam i to obećanje! - istakla je Šerifovićeva. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija