• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

25.01.2020

10:59

PEVAČICU NASTUP U BEOGRADU KOŠTA KO SVETOG PETRA KAJGANA! Evo koliko je Nataša Bekvalac PLATILA koncert koji je zakazala za Dan zaljubljenih!

Estrada

PEVAČICU NASTUP U BEOGRADU KOŠTA KO SVETOG PETRA KAJGANA! Evo koliko je Nataša Bekvalac PLATILA koncert koji je zakazala za Dan zaljubljenih!

Podeli vest

Nataša Bekvalac je pukla 300.000 evra za koncert u Areni, koji je zakazala za 14. februar, saznaje Informer! Pop zvezda je zbog toga zapala u ozbiljne dugove, a novac je pozajmila čak i od članova porodice

Do poslednje pare

- Nata želi da njen prvi koncert u Areni bude spektakl na nivou svetskih zvezda. Kad je sela i preračunala se, shvatila je da joj za ono što je zamislila treba više od 300.000 evra. Pošto nema toliki novac, pare je pozajmila od nekih prijatelja, kao i od roditelja Mire i Dragoljuba. Pomogla joj je i starija sestra Dragana, koja ima kozmetički salon - otkriva dobro obavešten izvor i dodaje:

NATAŠA BEKVALAC IDE KOD PSIHOTERAPEUTA! Mesecima je spavala po dva-tri sata, imala KOŠMARE, budila se u ZNOJU...

NATAŠA BEKVALAC HITNO PREBAČENA U BOLNICU! Pevačica se savijala od BOLOVA, svi strahuju za njeno ZDRAVLJE!

Foto: instagram printscreen/bekvalceva

 



- Nata ima sreću što je porodica podržava i uskoči joj za sve što treba. Ona je za ovaj koncert potrošila svu svoju ušteđevinu koju je čuvala od nastupa. Rekla je roditeljima i sestri da će im posle Arene vratiti sve do poslednje pare.
 

Porodica pomogla


Nata je pozajmila pare od roditelja Mire i Dragoljuba i starije sestre Dragane
Izvor Informera


Prema rečima našeg sagovornika, najskuplja stavka u vezi sa Natinim koncertom jeste oprema koja stiže iz inostranstva.


- Na ovom projektu radi više od 100 ljudi, što govori koliko je sve ozbiljno. Nataša će u Areni pevati i plesati na specijalnoj hidrauličnoj bini sa liftom, pomoću kog će se i pojaviti na sceni. Naručila je najsavremenije led-ekrane i lasere, a papreno košta i osvetljenje koje se koristi na velikim događajima poput Evrosonga - priča naš izvor i nastavlja:

NATAŠA BEKVALAC KUPILA STAN OD 300.000 EVRA! Pevačica se vratila u rodni grad!

Foto: printscreen instagram

 


- Nata je u koncert uključila i ćerku Hanu, kao i sestre Kristinu i Draganu. One će se pojaviti na velikim led-ekranima. Nataša će u jednom trenutku leteti 25 metara iznad bine. Zbog toga svakodnevno vežba sa plesačima, a ima i unapred ugovorene nastupe.

Idem kod psihijatra zbog treme


Nataša je zbog koncerta rešila da što češće ide na psihoterapiju kako bi se izborila sa tremom i stresom. Ona je potražila stručnu pomoć kad ju je bivši muž Luka Lazukić pretukao u aprilu 2018. godine.


- Krenula sam kod psihijatra jer sam preosetljiva. Posle svega što mi se desilo, nisam želela da ostanem trajno oštećena. Mesecima sam spavala samo po dva-tri sata. Plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare. Budila sam se u znoju, iscrpljena. Sad sam bolje - ispričala je pevačica. 



Nema ni za kiflu

Bekvalčeva ne krije da joj se često desi da ostane bez dinara u džepu.

- Nisam imala novca da snimim pesmu "Original". Otišla sam kod producenta i rekla mu: "Ja para nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis." U tom trenutku nisam imala ni za kiflu! Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu. Na kraju smo uspeli da snimimo pesmu i dobili smo hit - rekla je pevačica jednom prilikom.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cimer

pre 4 godine

Ala zaradjuju kizmeticari?? Ispitati poreklo imovine Placen porez Sve do tancina

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija