• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2020

18:20 >> 18:29

AU! Objavio Željkovu fotku - ovo je dokaz da je pevač gej?! Joksimović pobesneo: Sja*i pe*erčino!

Estrada

AU! Objavio Željkovu fotku - ovo je dokaz da je pevač gej?! Joksimović pobesneo: Sja*i pe*erčino!

Podeli vest

Rat se nastavlja

Predrag Azdejković je ranije javno isporzivao srpskog pevača Željka Joksimovića u poznatoj TV emisiji aludirajući na njegovu seksualnu orijentaciju. Sada ga je prozvao putem društvene mreže.

(FOTO) TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU?! Okačio fotku sa ovom porukom, PA ZAPALIO INTERNET: NAJJAČI ĆE SE VRATITI...

 

Već danima je zastupljen trend na poznatoj socijalnoj mreži gde korisnici prikazuju sebe u četiri varijante, a poznati gej aktivista iskoristio je ovaj izazov da prozove estradnu zvezdu.

BIO JE U ZATVORU SA VODITELJKOM HEPIJA! Ovaj zadrugar krije KRIMINALNU PROŠLOST - isplivali SOČNI detalji privođenja!

Azdeljković je objavio tri fotografije Joksimovića za društvene platforme Linkedin, Fejsbuk, Instagram, a četvrtu je ostavio praznu za aplikaciju Grajnder koju koriste pripadnici LGBT populacije za upoznavanje.

 

- Pa da vidimo kakva je ovde situacija - napisao je Predrag.

Rat se nastavio na društvenoj mreži Tviteru, a Joksimović nije ostao dužan gej aktivisti, pa mu je u jednom trenutku odgovorio: "Sjaši, p*derčino!"

BIĆE VESELO! Veliki šef smislio IZAZOV koji se neće svideti svim zadrugarima! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tanja z

pre 4 godine

Analizirajuci korona virus moje male sive celije su nasle kljuc rebusa...: skidanje Si Dje Pinga sa vlasti.....scenario cie...nikakvog tu virusa nema....sve namesteno i plasirano...jer mnoge fotografije nemaju logicnosti...svi u maskirnim odelima ...covek zarazen pada .dize se.a pored stoji covek bez maske i sve posmatra.....

Coka

pre 4 godine

Predragu Azdejkoviću bi bilo bolje da vodi računa o svom životu a ne da gura nos u tudji. I da prestane da kupuje u second hand radnjama a glumi ludilo.

Zeljko Zeljko

pre 4 godine

Zeljko, kazes mu da sjasi? Zasto si dozvolio da uzjasi? A?

Marina

pre 4 godine

Jedna budaletina proziva Zeljka Joksimovica! Kakva budalastina. Neko je uspesan, a neko je Azdejkovic. Ko je za to kriv?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija