• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2020

12:18

OGNJEN AMIDŽIĆ VEČERAS OTKRIVA STROGO ČUVANU TAJNU! Spremite se za VELIKO IZNENAĐENJE!

Estrada

OGNJEN AMIDŽIĆ VEČERAS OTKRIVA STROGO ČUVANU TAJNU! Spremite se za VELIKO IZNENAĐENJE!

Podeli vest

Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić rešio je da početak 2020. godine obeleži novom pesmom

S obzirom na to da je ovo već tradicija kad je on u pitanju, te da svaku novu , uspešnu sezonu najgledanije domaće emisije "Amidži šou" proslavlja i novim hitom, tako će biti i ovoga puta. No, ono što je mnoge koji prate njegov rad iznenadilo jeste činjenica da Amidžić u strogoj tajnosti čuva jednu informaciju. Tačnije, šarmantni voditelj ne želi da otkriva ko je pevač ili pevačica koji će gostovati na duetu pod nazivom " Dodaj gas".

Naime, poslednjih nedelja Ognjen najavljuje novu pesmu koja će se potpuno razlikovati od svega što je do sada radio, a kako saznajemo spot je snimao na Maldivima gde je pre nekoliko dana boravio sa porodicom.

Foto: pink.rs

Ekskluzivne kadrove iz ove azijske ostrvske države, fanovi popularnog voditelja će moći da vide večeras od 19h na Jutjub platformi, gde će spot biti premijerno i objavljen.

Ipak, ono što će sasvim sigurno biti najveće iznenađenje jeste njegova saradnja na ovom duetu.

Tekst i muziku budućeg hita "Dodaj gas" potpisuje upravo Ognjen , dok je aranžman radio Marko Kon i Lane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija