• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2020

08:14

ULOŽIO 150.000 EVRA U NOVI BIZNIS! Baka Prase će pored JUTJUBA, da se bavi i OVIM - progovorio o svojoj mesečnoj ZARADI! (VIDEO)

Estrada

ULOŽIO 150.000 EVRA U NOVI BIZNIS! Baka Prase će pored JUTJUBA, da se bavi i OVIM - progovorio o svojoj mesečnoj ZARADI! (VIDEO)

Podeli vest

Bogdan Ilić svima poznat kao Baka Prase otkrio je od čega zarađuje basnoslovne sume novca

 - Ući ću malo u tematiku koliko zarađujem. Ja sam sve markentiški uradio, da me ne prozivaju da nisam platio porez. Kako zaraditi? Sponzori, pregledi i ostalo, a moj glavni projekat je moj brend u koji sam uložio 150.000 evra. To mi je za ovu godinu i očekujem najveću zaradu, sve preko firme, plaća se PDV i sve vas volim - rekao je Baka u emsiji "Ami Dži šou".

PROGOVORIO O HAPŠENJU! Baka Prase PONOVO ''UNIŠTIO'' Voyaga - a onda sebi nadenuo titulu MINISTRA JUTJUBERA!

PRVI SUSRET POSLE DRAME! Andrija Jo i Voyage na istom mestu - evo šta je jutjuber rekao o pevaču! Umešan i BAKA PRASE (VIDEO)

On je priznao da postoji jedna pevačica kojoj se udvarao, a to je Sara Jovanović.

Foto: Printscreen You Tube

SPUSTIO GA ZA SVE PARE! Baka prase reagovao na Bikovićevu objavu - Glumac PREVRNUO OČIMA i napisao OVO!

(FOTO) UHAPSILI GA ZBOG UBISTVA?! Baka Prase se OGLASIO NA INSTAGRAMU: IPAK SU ME PRIJAVILI...

 - Udvarao sam se Sari jo, ali ništa od toga. Prešao sam na nešto više, ali sam još uvek tu za tebe, bebo - rekao je kroz smeh Bogdan.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija