• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal

29.01.2020

09:50

DARKO LAZIĆ SMANJIO ŽELUDAC! Pevač hitno otišao pod NOŽ jer mu je bilo ugroženo ZDRAVLJE, a evo koliko ga je to KOŠTALO!

Estrada

DARKO LAZIĆ SMANJIO ŽELUDAC! Pevač hitno otišao pod NOŽ jer mu je bilo ugroženo ZDRAVLJE, a evo koliko ga je to KOŠTALO!

Podeli vest

Darko Lazić već dve godine ima velike poteškoće zbog prekomerne kilaže, s kojom se bori od saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine

Nakon toga pevaču je višak kilograma počeo da smeta, a sve mu je bilo gore zbog bolova u kuku. Međutim, pevač je smogao snage i hrabrosti, pa je prošle nedelje otišao pod nož.

MAJKA DARKA LAZIĆA HITNO HOSPITALIZIVANA! Leži sama u ambulanti - Pevača NI NA VIDIKU, niko ne zna šta se dogodilo!

SRAM VAS, BRE, BILO! Darko Lazić i Cobi nisu jedini koji su URINIRALI na javnom mestu, i ove POZNATE LIČNOSTI SU UHVAĆENE NA ULICI BEZ BLAMA!

 - Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove, ali će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend - kaže izvor za Skandal i objašnjava da je to bio jedini način da se pevač spase.

 - Operacija želuca bila je jedino rešenje za njega. Njemu nijedna dijeta nije pomogla niti je on mogao da se potrudi da izgubi kilograme, a zbog posledica povreda nije sposoban ni da se bavi sportom. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta -  rekao je izvor.

ŠOK NA NASTUPU DARKA LAZIĆA! Prišla mu devojka i rekla - OVO JE TVOJE DETE! Obezebeđenje reagovalo!

(VIDEO) ĆERKA DARKA LAZIĆA OTELA MIKROFON, PA PROKOMENTARISALA KARLEUŠU I ŠERIFOVIĆKU! Njene reči će vas NASMEJATI DO SUZA!

"Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno".

Operacija je prošla bez ikakvih problema, trajala je oko sat vremena, a drugog dana posle laparoskopske operacije, pevač je pušten kući. Lazić je, prema Kurirovim izvorima, na prvu kontrolu došao veoma raspoložen, nasmejan i sve vreme je razgovao sa ostalim pacijentima na klinici i slikao se s njima. Ova operacija košta 300.000 dinara. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija