• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

30.01.2020

12:20

PRETUČENA POZNATA MANEKENKA - HTEO JE DA ME UBIJE! Jezive slike, PODLIVI PO TELU! Bivši je unakazio - NAPAO I NJENOG MALOG SINA (FOTO)

Estrada

PRETUČENA POZNATA MANEKENKA - HTEO JE DA ME UBIJE! Jezive slike, PODLIVI PO TELU! Bivši je unakazio - NAPAO I NJENOG MALOG SINA (FOTO)

Podeli vest

Proživela pakao

Manekenka Nina Morić (43), koja živi i radi u Italiji, fanove na društvenoj mreži iznenadila je objavom prepiske sa bivšim dečkom. U porukama je maneken Luiđi Mario Favoloso moli da se vrati, a ona to odbija, dok je potom pokazala sliku koja je šokirala sve.

Nina je otkrila da je razlog njihovog razlaza porodično nasilje.

- Ne, nije me samo udario, hteo je da me ubije - napisala je Nina uz poruke, a objavila je i fotografiju velike modrice na leđima.

Foto: instagram printscreen/nina__moric

Ninin rođak, ugledni psihijatar Slavko Sakoman, za 24sata.hr rekao je da se sa manekenkom redovno čuje, ali da ne zna ništa o njenoj objavi na Instagramu. Ipak, naveo je da je Nina raskinula sa Luiđijem.

- Tu vezu trebalo je prekinuti. Ona je prekinula tu vezu i sad je mirna. Oterala ga je definitivno i konačno. On je bio osoba koju zbog karaktera ne možeš držati u blizini - rekao je dr. Sakoman.

Manekenka nije bila dostupna za komentar.

Foto: instagram printscreen/nina__moric

Ninu su zabrinuti fanovi pitali ko ju je napao i da li je dobro, no manekenka se nije oglasila. Luiđi je, pak, uporan i želi da mu se Nina vrati.

- Pronašao sam lekara koji će mi pomoći. Želim da znaš šta osećam prema tebi - pisao joj je on, moleći je da mu pruži drugu priliku, ali Nina nije pristajala i kratko mu je odgovorila: - Ti si lud.

Luiđi je u italijanskim medijima sve porekao.

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povredio sam ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštiti od nje same - rekao je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija