• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

02.02.2020

16:18

NIJE IMALA SNAGE DA USTANE IZ KREVETA! Lekari su ZABRINUTI za zdravlje Ane Nikolić! Rezultati su LOŠI!

Estrada

NIJE IMALA SNAGE DA USTANE IZ KREVETA! Lekari su ZABRINUTI za zdravlje Ane Nikolić! Rezultati su LOŠI!

Podeli vest

Ana Nikolić suočava se s ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama otkako se pre šest meseci podvrgla operaciji smanjivanja želuca

Pevačica je izgubila više od 35 kilograma, a budući da je nakon toga svoje telo nastavila da iscrpljuje treninzima i dijetama, nedavno je kolabirala, zbog čega je u nekoliko navrata bila na infuziji. Zbog toga su Anini lekari izuzetno zabrinuti za nju.

ANA NIKOLIĆ HITNO PREVEZENA U BOLNICU! Evo šta joj se desilo!

PROBUŠENA KAŠIKA IM NIJE BILA DOVOLJNA! Pored Darka i Ane Nikolić i ove poznate ličnosti OTIŠLE POD NOŽ ZBOG KILAŽE!

- Svaki dan je trenirala, pila čajeve za izbacivanje tečnosti i unosila veoma malo hrane. Na početku joj to nije smetalo i osećala se dobro, ali posle samo mesec dana joj je bilo loše. Neposredno pre nego što je otišla u Maroko, gde u Marakešu snima spotove za nove pesme, Ana je završila u bolnici na infuziji. Tada nije imala snage da ustane iz kreveta, a lekari su rešili da joj izvade krv kako bi videli šta se dešava s njenim organizmom - rekao je izvor i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beachlife ?☀️? @dharma.beachwear @infinityfatloss ?

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 20, 2020 at 10:44am PST

- Rezultati su bili veoma loši i odmah je dobila adekvatnu terapiju. Prepisali su joj vitamine, lekove za jačanje imuniteta i razne dodatke ishrani, a Ana je u prvi mah uzimala terapiju. Međutim, brzo je odustala i nastavila sa izgladnjivanjem, čak joj je pozlilo tokom snimanja spotova, pa je u Marakešu dva dana provela u sobi na infuziji. -

Kada je Ana pozvala lekara i rekla mu šta joj se desilo, on ju je zamolio da se vrati u Srbiju, pa mu je obećala da će se držati onoga što joj kaže.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija