• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

15:31

UZMEM TELEFON DA GA POZOVEM i shvatim DA GA NEMA! Potresna ispovest Slobe Radanovića o SMRTI - ništa nije isto bez njega

Estrada

UZMEM TELEFON DA GA POZOVEM i shvatim DA GA NEMA! Potresna ispovest Slobe Radanovića o SMRTI - ništa nije isto bez njega

Podeli vest

Potresna ispovest...

Za Slobu Radanovića ovaj period je veoma težak jer je prvo izgubio oca, a zatim i tetku.

Obe smrti teško su mu pale, međutim Radanović se na sve načine trudi da život nastavi dalje i drugima ne pokaže koliko mu je zapravo teško.

NOVA TRAGEDIJA U PORODICI RADANOVIĆ! Slobi nakon oca Dušana PREMINULA ONA! Tuga - DVE SMRTI za samo mesec dana!

MAJKA MOLI RADANOVIĆA: Slobo, OŽENI se Jelenom, dobra je DEVOJKA!

- Ja sam vrlo emotivan, ali svoje emocije nekako čuvam za sebe i kad volim - volim u četiri zida, kad tugujem, tugujem u četiri zida - rekao je Sloba, a zatim objasnio zašto je pevao istog dana kada mu je otac umro.

Foto: instagram printscreen/slobaradanovic

- Ovo je moj posao, ja sam se na to fokusirao. Moja majka je insistirala na tome, podržavala me je, davala mi hrabrost i vetar u leđa za sve to i uspeo sam, eto - priznao je on.

KARLEUŠINA ĆERKA NAPADNUTA - Jelena se ODMAH oglasila o tome! Ali, TO NIJE SVE - evo šta se dešavalo na ODMORU u Dubaiju (FOTO)

POLICIJA JE IZVELA SA NOVAKOVOG MEČA! Naša poznata pevačica došla da BODRI tenisera, a onda doživela OGROMNU NEPRIJATNOST!

Radanović ne krije da mu pokojni otac sve više nedostaje.

Foto: printscreen instagram/slobaradanovic

- Kad ostanem sam, onda se vraćaju neke misli, neki trenuci... Nedostajao mi je iskreno najviše sada, majka je bila nešto u bolnici, a ja sam navikao kad god se nešto desi da ja njemu javljam kako je i šta je. Par puta sam se uhvatio za telefon da mu javim, ali se onda setim da ga više nema - priznao je Sloba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija