• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.M.

04.02.2020

13:25

ANDREJ ATIJAS VIDEO SINA POSLE ŠEST GODINA! Evo zašto mu BIVŠA SUPRUGA nije dozvoljavala da viđa dete!

Estrada

ANDREJ ATIJAS VIDEO SINA POSLE ŠEST GODINA! Evo zašto mu BIVŠA SUPRUGA nije dozvoljavala da viđa dete!

Podeli vest

Andrej Atijas je posle šest godina video svog sina Leona

On je dobio dete tokom vanbračne zajednice sa Jasminom Skender, a kad je Leon napunio šest meseci, ostavio je izabranicu i venčao se sa Anabelom!

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

 

Jasmina ga je tada tužila jer nije plaćao alimentaciju od 135 evra i zato mu nije dozvoljavala da viđa dete. Međutim, situacija se posle šest godina promenila, pa je Atijas napokon video svog sina.
 

DA VIDIM LUNU, DOŽIVEO BIH ŠOK! Ovako je Marko govorio pred ulazak u ZADRUGU, a ima samo jedan CILJ U RIJALITIJU!

ŠOK INTERVJU EKSTRA NENE: Brak je najveća sreća, ali ako ne ide...Napravila je PAUZU od 10 godina, a sada se vratila na muzičku scenu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija