• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

06.02.2020

08:07

ANU NIKOLIĆ SMUVAO FAN! Pop pevačica pala na čari CRNOGORSKOG BIZNISMENA, već ga je upoznala sa ĆERKOM!

Estrada

ANU NIKOLIĆ SMUVAO FAN! Pop pevačica pala na čari CRNOGORSKOG BIZNISMENA, već ga je upoznala sa ĆERKOM!

Podeli vest

Pevačica pre šest meseci započela vezu sa Cetinjaninom koji joj se godinama udvarao. Nedavno su bili na prvom zajedničkom odmoru u Tajlandu, na koje su poveli i njenu ćerku Taru

Ana Nikolić je našla dečka! Dve godine posle razvoda od repera Stefana Đurića Raste, pop zvezdu je osvojio bogati biznismen sa Cetinja! Kako saznajemo, ovaj Crnogorac je godinama bio pevačicin fan, a pre pet meseci je uspeo da je smuva!

Zajednički život

Otad su nerazdvojni a, kako piše "Stori", Ana se zaljubila kao nikad do sada!

RASTI PRIPALA KUĆA OD 500 KVADRATA! U nju će biti uloženo POLA MILIONA evra, a evo zašto Ana nije tražila da joj isplati zajednička ULAGANJA!

 

 

- On je bio njen obožavalac, oduvek mu se sviđala Ana, ali se nisu poznavali. Svima je pričao da je mnogo lepa i da mu se dopada njen smisao za humor. Sve je počelo kad su se sreli na jednom privatnom slavlju u Beogradu. Ana ga je oduševila, ali pošto je tada bila sa Rastom, na početku su se samo družili. Ana nije ni primećivala koliko je zaljubljen u nju. Otkad se rastala od Raste, počeli su sve češće da se viđaju i pre nekoliko meseci su se smuvali. Rekla mi je da je divan, ali da još ne želi javnosti da otkriva ko je on jer se plaši da će joj tu vezu uništiti pritisak medija - priča naš izvor blizak pevačici.

I Rasta bio njen obožavalac!

I Anin bivši muž Rasta godinama je bio njen vatreni fan! Ovaj muzičar je imao sve pevačicine albume i slušao ih po ceo dan, a drugovima je pričao da je zaljubljen u nju. Rasta je čak dve godine pre nego što su se venčali snimio pesmu "Boing", koju je posvetio Ani. "Svi je znaju, ne sme joj niko prići, mala je avion, tako ne može me niko dići, dolara milion, ko da je*em Anu Nikolić", deo je teksta te numere. 

Zaljubljeni par se nedavno vratio sa odmora u Tajlandu, a sa njima je bila Anina i Rastina troipogodišnja ćerka Tara.

- To im je bio prvi zajednički odmor i baš su uživali. On se ponašao prema Tari kao da je njegova, veoma je brižan, pa je to Anu dodatno oborilo s nogu. Sigurna je da je pronašla pravog, ali mu je ipak rekla da posle turbulentnog perioda sa Rastom ne želi da se ponovo udaje - objašnjava naš izvor, i dodaje:

- Predložio joj je da započnu zajednički život, ali ona ne bi da žuri sa tim. Za sada joj je ovako lepo!

Ljubav je pokreće

Bogati Crnogorac motivisao je Nikolićevu da smrša, pa je uz njegovu pomoć izgubila 35 kilograma za četiri meseca.

NIJE IMALA SNAGE DA USTANE IZ KREVETA! Lekari su ZABRINUTI za zdravlje Ane Nikolić! Rezultati su LOŠI!

Foto: instagram printscreen/ananikolicofficial

- Često mu se jadala da su joj se smučile prozivke da je debela. Rekla mu je da želi opet da bude najbolja riba na estradi, a on je obećao da će tako i biti! Zajedno su počeli da treniraju, iz ishrane su izbacili hleb, slatkiše, alkoholna i gazirana pića. Ishrana im je bazirana na mesu i salatama. U kratkom roku Ana je sa 93 kilograma spala na 53! Da nije imala podršku dečka, pitanje je da li bi bila tako motivisana. Ljubav je pokreće i privatno i poslovno, zato je rešila da se vrati na estradu novim albumom - ističe naš sagovornik.

Stalno na vezi

Ana je trenutno u Marakešu, gde snima spotove za novi album. Cetinjanin nije otputovao sa njom zbog posla, ali su svakodnevno na telefonskoj vezi.
- Rekla mi je da joj mnogo nedostaje dečko i da jedva čeka da se vrati u Srbiju - kaže izvor pevačici.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija