• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

11.02.2020

08:58

ATRAKTIVNA PEVAČICA IMA NOVOG UDVARAČA! Kaću muva košarkaš, svaki dan joj šalje 1.001 RUŽU! (FOTO)

Estrada

ATRAKTIVNA PEVAČICA IMA NOVOG UDVARAČA! Kaću muva košarkaš, svaki dan joj šalje 1.001 RUŽU! (FOTO)

Podeli vest

Katarina Grujić već dve nedelje dobija ogromne bukete od sportiste. On se još nije usudio da joj priđe, već joj na ceduljama piše da nikad nije video lepšu ženu, a u potpisu crta košarkašku loptu

Katarinu Grujić muva košarkaš koji je obasipa cvećem! Kako saznaje Informer, atraktivna pevačica već dve nedelje dobija bukete ruža od sportiste koji se još nije usudio da joj priđe, već joj na ceduljama piše da nikad nije video lepšu ženu, a u potpisu crta košarkašku loptu.

Tata zabrinut

- Kaću često muvaju muškarci, ali ovo je prvi put da joj se neko udvara već dve nedelje, a da ona ne zna njegovo ime. Pretpostavlja da je u pitanju košarkaš jer na svakoj cedulji, pored romantične poruke, crta košarkašku loptu - kaže pevačicina drugarica i dodaje:

27 

godina ima Kaća

- Sve je počelo kad je pre dve nedelje na tezgi u Beogradu dobila buket sa 1.001 ružom i bocu šampanjca, uz kratku poruku da joj želi sreću na nastupu. Posle samo dva dana, dok je sa nama ručala u restoranu, košarkaš ju je opet iznenadio. Iz cvećare su doneli ogromne korpe sa ružama! Kaća nam je tada pokazala posvetu na kojoj je pisalo: "Znaj da si mi uvek u mislima." Na kraju cedulje je opet bila nacrtana košarkaška lopta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @veljko_lukovic

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 30. Јан 2020. у 3:09 PST

 

Iako joj laska udvaranje, Kaća se zabrinula zato što misteriozni udvarač očigledno zna gde se kreće, ali i gde živi!

BAKA PRASE?! BAKA JE ŽENSKI ROD! Aca Lukas potpuno ŠOKIRAN: KAKO MOŽE DA BUDE I JEDNO I DRUGO?! (VIDEO)

- Njen otac Gruja je poludeo kad im je na kuću stigla 1.001 ruža. Kaća mu je tada priznala da gotovo svakodnevno dobija cveće, ali da ne zna od koga. Njen tata je insistirao da Kaća pozove policiju jer je zabrinut za njenu bezbednost. Jedva ga je smirila i obećala mu da će sve sama da reši - priča njena drugarica.

Nema dečka

Pozvali smo Kaću, koja nam je priznala da ima udvarača košarkaša.

- Istina je da mi neko danima šalje bukete sa 1.001 ružom! Iskreno, nemam pojma o kome se radi, ali pretpostavljam da je košarkaš jer na svakoj posveti crta košarkašku loptu. Kao i svakoj ženi, i meni prija pažnja. Jedino me zabrinjava što taj čovek očigledno zna gde živim i gde se krećem - kaže Kaća i dodaje da je duže vreme slobodna:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Landed. ? #ootd

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 26. Јан 2020. у 6:37 PST

 

- Nemam dečka, a sada mi i ne treba jer sam maksimalno posvećena karijeri. Trenutno promovišem novu pesmu "Muška kurva", koja je za nekoliko sati dospela na listu najslušanijih na Jutjubu. Ponosna sam na to!

''MOLIM VAS, NE ŠIRITE DALJE..'' Darko Tanasijević PRIZNAO da je imao SE*S AFERU sa Miljanom Kulić - čak ju je i VARAO! Moli fanove za DISKRECIJU!

Mlada sam za brak i decu

 

Kaća Grujić kaže da joj ne pada na pamet da se udaje i rađa decu:
- Mlada sam da postanem supruga i majka, a i nemam sa kim. Mnogo volim decu, uživam da se družim sa njima, ali stvarno sebe ne vidim kako guram kolica. Još je rano za to, posle 30. godine biću u tom fazonu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija