• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

11.02.2020

10:45

(FOTO) DRAGANA MIRKOVIĆ JE DUGO KRILA SINA, ON JE NAJMISTERIOZNIJE DETE POZNATIH! Evo čime SE BAVI i zašto je pevačica PRETRNULA od STRAHA zbog NJEGA!

Estrada

(FOTO) DRAGANA MIRKOVIĆ JE DUGO KRILA SINA, ON JE NAJMISTERIOZNIJE DETE POZNATIH! Evo čime SE BAVI i zašto je pevačica PRETRNULA od STRAHA zbog NJEGA!

Podeli vest

Dragana Mirković u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem ima dvoje dece - sina Marka i ćerku Manuelu, a oboje se veoma retko eksponiraju u javnosti i vode živote iza zatvorenih vrata

Nedavno se osamnaestogodišnji Marko ipak pojavio na jednom javnom događaju, a reč je o humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Nemačkoj.

 

 

Folk diva kaže da je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila reč o klasičnoj takmičarskoj trci, ali i da je ponosna što je istu maestralno odvozao.

ŠOK INTERVJU ŽELJKA ŠAŠIĆA: Posle Cece i Dragane, želim Jelenu Karleušu! A evo šta je rekao o RIJALITIJIMA, drogi i alkoholu!

DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRILA KOLIKO JE MUŠKARACA IMALA U ŽIVOTU! Toni mi je bio...bilo me je SRAMOTA šta će NAROD reći!

 - Tokom trke sam bila kao na iglama, ali nisam dala da se to vidi, svi smo ga porodično bodrili. Kada je sve prošlo i kada je pokazao da je veoma sposoban i dobar vozač, odahnula sam -  priča Dragana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Sep 15, 2019 at 10:11am PDT

 

Ona je svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih saveta pred ovu trku.

 - Moj savet je bio da vozi hladne glave i da sve shvati kao razonodu, a ne takmičenje. Kao majka sam mu rekla da ga volim, da sam ponosna, ali i da ne zaboravi da sve to gledamo te da se u skladu s tim trudi da nam ne priređuje nepotreban stres. Znam da je to svojevrsna emotivna ucena, ali nisam mogla da izdržim, bilo je jače od mene. No, na kraju je sve odlično ispalo, bio je dobro pripremljen i sjajno je vozio - priča slavna pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktobarsko leto u Beču ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Oct 28, 2019 at 7:07am PDT

 

Ipak, pevačica je dodala i da ne bi volela da Marko postane profesionalni vozač, te da se nada da će sve ostati na nivou hobija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija