• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/espreso

11.02.2020

19:41

ČOLA PROGOVORIO O KOLEGINICAMA! Evo sa kojom je u SVAĐI,  a kojoj skida kapu! Cecu je NEGATIVNO IZDVOJIO zbog OVOGA!

Estrada

ČOLA PROGOVORIO O KOLEGINICAMA! Evo sa kojom je u SVAĐI, a kojoj skida kapu! Cecu je NEGATIVNO IZDVOJIO zbog OVOGA!

Podeli vest

Pričao je o njihovim uspesima!

Pop pevač Zdravko Čolić ceni pevačice koje su same sebi krčile put i postigle uspeh bez ičije pomoći, a smatra da Ceca Ražnatović ne spada u tu grupu estradnih umetnica. Međutim, ima tu "ono nešto".

VIŠE SE NE KRIJU! Sofija Milošević OKAČILA FOTOGRAFIJU sa Lukom! PAO I PRVI, JAVNI POLJUBAC, a evo i gde! POBEGLI IZ SRBIJE!

Foto: Promo/Marina Pešić

Čola ističe da je njegova folk koleginica imala veliku pomoć. Na pitanje voditelja šta misli o koleginicama Dragani Mirković, Lepoj Breni i Ceci, pevač je o svakoj ponaosob rekao:

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO VELIKU ISTINU O MARIJI KULIĆ! Spomenuo KOPANJE OČIJU - Od nje svi strepe! Evo ŠTA MISLI O NJOJ!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Dragana Mirković mi je prijateljica, ona se oduvek borila sama, obožavam njeno pevanje i pitanje je dana kada će se pojaviti neka pesma za nas dvoje. Volim Lepu Brenu jako, to je jaka žena i žena koja je sve postigla sama. Postoje žene na estradi koje su same svojim zaslugama izgurale svoje karijere, a to su Tereza Kesovija, Lepa Brena i Neda Ukraden. One su same izdržale sve i svašta. I Ceca je tu, ali ona je druga priča, ona je imala veliku pomoć - izjavio je Čola, iako nije želio konkretno da kaže čiju pomoć je Ceca imala.

POSLE ANE I DARKA, OVA PEVAČICA ŽELI DA SMANJI ŽELUDAC! Ne želi da objavi HIT koji je snimila dok ne DOTERA LINIJU KAO NEKADA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojsa

pre 4 godine

Nesporno da je u pravu i da je Cecu zvezdom i kultivisanom napravio Arkan. Ali zaboravlja Čolić da je on kreatura SDB i da je zahvaljujuci namrnskim pesmama o Titu i slicno napravljen zvezdom i promovisan i nametan narodu. Nista manju pomoc nije imao cak i vecu, a Brenu je napravio i promovisao pokojni Milovan Ilic MINIMAKS i to svi znamo a znamo i njrnu naslovnu stranu na TV NOVOSTI. Niko nije uspeo sam i zato sto je talenat jer to NE POSTOJI. Neko mora da gurne, promovise i finansira.

Tanja

pre 4 godine

E jos se samo ti nisi nakacio na Cecu. Dotakao si dno

Matija SA

pre 4 godine

A Zdravko? Sin policijskog oficira i sarajevskih politicara iz Hercegovine.

Rade

pre 4 godine

Znaci i ti si dotako dno. U redu cekate ko ce da se nakaci Ceci. Shvati covece da joj ne mozes nista ni ti ni sve te tvoje koje si ovde nabrojao. Ona se nikada nije obazirala na vas koji je.pljujete

Rade

pre 4 godine

Koja lazovcina? Nedina karijera je vezana za njenog muza, da nije bilo njega nje ne bi bilo i to Cola dobro zna jer je rec o sarajevskom periodu. Sramno!

Lili

pre 4 godine

Nije ni morao da kaze ciju pomoc je Ceca imala.To svi znamo.

jelenko

pre 4 godine

a, tereza kesovija nije ima nicciju pomoc, sve sama, i ovde i u parizu, ziva istina

dragana

pre 3 godine

Naše Luče je sve sama uradila.... Uspeti u svetu šou-biznisa bez jakih menadžera je nemoguće. Dragana je imala najbolje i najsposobnije menadžere u bivšoj Jugoslaviji - Raka Đokić i kasnije Zoran Bašanović. Odlična pevačica ali bez dobrih organizatora sve pada u vodu. Vidite recimo jednu Anu Bekutu, vrsna pevačica. Održala je prvi solistički koncert nakon veze sa M.Mrkonjićem.Sreća je jako bitan faktor u životu ali i podrška "sposobnih" ljudi.Sve one su imale iza sebe nekoga ali je svima Ceca "trn u oku" iako njene podrške nema više od 20 godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija