• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.02.2020

10:35

VANILICAMA SE BORIM PROTIV KORONAVIRUSA! Aca Lukas objasnio kako se štiti od epidemije

Estrada

VANILICAMA SE BORIM PROTIV KORONAVIRUSA! Aca Lukas objasnio kako se štiti od epidemije

Podeli vest

Aca Lukas kaže da se vanilicama bori protiv koronavirusa, koji trenutno hara svetom! Folk pevač u novom spotu za pesmu "Moj život" prstom kupi i liže beli prah, nalik onome sa fotografije koja je pre nekoliko nedelja osvanula na društvenim mrežama

Živi u džumbusu

Zmije otrovnice
U pesmi "Moj život " pominjem i bivše žene, prave zmije otrovnice
Aca Lukas

- Najviše na svetu volim da jedem vanilice. Stalno ih imam kod kuće i zato kod mene nema ni gripa, ni koronavirusa. Vanilice sve to uništavaju - rekao je pevač za emisiju "Ekskluzivno" i objasnio da je scenu s vanilicama namerno stavio u svoj spot kako bi napravio parodiju:

- Ceo spot sam ja smislio i sniman je kod mene u stanu. I džumbus je autentičan, ništa nismo menjali, šta ću kada volim da živim u neredu.

BAKA PRASE?! BAKA JE ŽENSKI ROD! Aca Lukas potpuno ŠOKIRAN: KAKO MOŽE DA BUDE I JEDNO I DRUGO?! (VIDEO)

(VIDEO) ŠOK U EMISIJI! Aca Lukas morao da navede TRI stvari BELE BOJE, a onda je HRABRO odgovorio!

Pevač se ponovo osvrnuo na fotku sa belim prahom, koja je nedeljama bila pravi hit na društvenim mrežama.

Foto: Informer DN

Tačno je, u vezi sam sa Brigitom

Aca Lukas je potvrdio pisanje Informera da je u vezi sa hrvatskom manekenkom Brigitom Alilović (42), koja živi u Nemačkoj.

- Tačno je da smo zajedno. Ona je Hrvatica. Sve je istina što se piše - poručio je pevač.

- Fotografija je nastala davno iz nekog zezanja sa drugarima. Kakva crna droga, to je bio šećer! Mi smo se malo za*ebavali, a neko je to zloupotrebio iz ne znam kog razloga. Zar mislite da bih ja posle svega što sam uradio u životu sebi dozvolio tako nešto? Nekad sam se drogirao, to svi znaju. Sada me boli uvo, nemam za šta da se pravdam - poručio je folker.

51 godinu ima Aca

Lukas se u najnovijoj pesmi dotakao i svojih bivših ljubavi, za koje baš i nema reči hvale.

- U pesmi su opisani neki delovi mog života. Pominjem i bivše žene, prave zmije otrovnice. Ne pominjem nijedno određeno ime, niti bilo koja od njih treba da se pronađe u pesmi - kaže pevač, ne želeći da otkrije da li misli na svoju poslednju ženu Sonju, od koje se razveo septembra prošle godine.

Nije platio ni evro

Acina nova pesma već je postala jedna od najslušanijih na Jutjubu.

- Neke moje kolege daju po 15.000 evra da bi povećali preglede na Jutjubu, ja nisam platio ni evro. Oni su presrećni kada na listi slušanosti dospeju na 60. mesto, a ja sam bez ikakvog plaćanja stigao na 11. poziciju - hvali se folker.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija