• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2020

10:40

NAPUSTILA EMISIJU UŽIVO! Skandal u Amidžiju - Kaća Grujić rešila da se OSVETI Ognjenu, pa uradila OVO! Voditelj odjavio uz HIT REČI (VIDEO)

Estrada

NAPUSTILA EMISIJU UŽIVO! Skandal u Amidžiju - Kaća Grujić rešila da se OSVETI Ognjenu, pa uradila OVO! Voditelj odjavio uz HIT REČI (VIDEO)

Podeli vest

"Dosta si ti nas mazao..."

Pevačica Katarina Grujić sinoć je bila gost u emisiji kod Ognjena Amidžića. 

(VIDEO) ŠOK U EMISIJI! Aca Lukas morao da navede TRI stvari BELE BOJE, a onda je HRABRO odgovorio!

Poznato je da voditelj goste stavlja na male muke, zadajući im razne zadatke - da se mažu, šaraju, pevaju, igraju, vežbaju... A sada je Kaća rešila da mu vrati za sve!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Feb 11, 2020 at 12:21pm PST

 

Priredila mu je pomalo neprijatno iznenađenje za sam kraj emisije.

AMIDŽIĆEVA ŽENA ZAPEVALA! Manekenka snimila duet sa OGNJENOM, a tek kad vidite SPOT... golišavi na plaži, nikad IZAZOVNIJI (VIDEO)

- Ti vrlo dobro znaš da nije kraj kad ti kažeš, nego kad ja kažem. Za sve ovo što si uradio, za sve javne ličnosti, za mene. Svaki put si nas mazao svim i svačim, mislim da je osveta došla - rekla je Kaća i zalepila tortu Ognjenu u lice i napustila studio.

Foto: TV Pink printscreen

Amidžić je sve shvatio kao šalu i odavio emisiju uz reči:

Ognjen Amidžić OTKRIO na koju FORU je smuvao suprugu Danijelu Dimitrovsku - FANOVI UMIRU OD SMEHA!

- Brate, laku noć, vidimo se. Kakav sam šećer, možete da me poližete slobodno - rekao je voditelj kroz smeh. Celu scenu pogledajte u snimku ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 4 godine

Jeftina i neuverljiva rezija. Lose, veoma lose.

milica

pre 4 godine

Malo sale nije na odmet,Katarina,haljinu koju si nosila nije nimalo komotna,celo vece si se borila da ti ne spadne?mozes mnogo bolje!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija