• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2020

14:07

POŽAR PREKINUO PROJEKCIJU! Biković se na premijeri pojavio sa BIVŠOM - palo POMIRENJE?! A onda se desio neviđeni SKANDAL, ostali BEZ FILMA

Estrada

POŽAR PREKINUO PROJEKCIJU! Biković se na premijeri pojavio sa BIVŠOM - palo POMIRENJE?! A onda se desio neviđeni SKANDAL, ostali BEZ FILMA

Podeli vest

Nezgoda sprečila da pogledaju do kraja

Svetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke "Led 2", koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je proteklog ponedeljka u Moskvi.

VUK KOSTIĆ I BIKOVIĆ U ISTOM KADRU! Pogledajte FILMSKI SPOT za numeru iz "Južnog vetra" - baladu otpevala sjajna Jovana Nikolić (VIDEO)

Specijalnu projekcu zatvorenog tipa u filmskom centru "Oktobar" uveličale su zvezde najgledanijeg ruskog romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov, a veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića.

Foto: Dexin film

Svi pogledi bili su uprti u našeg proslavljenog glumca i njegovu bivšu devojku Aglaju, koji su se prvi put posle raskida od pre dve godine pojavili u javnosti na istom događaju.

ZAGRIZAO SAM SLAMKU i ... Biković progovorio o BIČEVANJU - u filmu "Sluga" gledali smo ga u NESVAKIDAŠNJIM SCENAMA, evo kako je sve to PODNEO

Sedmoj sili nije promaklo da su oboje bez pratnje prošetali crvenim tepihom.

Foto: Dexin film

Aglaja u glamuroznoj i kratkoj crvenoj haljini i na visokim potpeticama, dok je Miloš bio ležerno elegantan. Mada su fotoreporteri željno iščekivali da ih uslikaju zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dela filma "Led" nije došlo.

Foto: Dexin film

Tome je možda presudilo i to što se tokom projekcije oglasio protivpožarni alarm u bioskopu, zbog čega su gosti morali da budu evakuisani, uključujući i glumce.

KAKVA CICA! Ova se*si crnka ZAVELA JE BIKOVIĆA - ćerka SEKRETARICE BEBE iz "Srećnih ljudi" bavi se GLUMOM i gledate je u "Južnom vetru" (FOTO)

Iako se ispostavilo da je u pitanju bio mali požar koji je odmah lokalizovan, specijalnim zvanicama nije bilo suđeno da "Led 2" odgledaju do kraja. Na rasplet ljubavne drame klizačice Nađe i hokejaša Saše moraće da sačekaju Dan zaljubljenih, kada će film početi da se prikazuje i u ruskim bioskopima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17