• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir stars

13.02.2020

10:41

ŠOK INTERVJU STEFANA ŽIVOJINOVIĆA: Neću da mi Brena i Boba daju PARE, praviću dete kad budem imao za PELENE!

Estrada

ŠOK INTERVJU STEFANA ŽIVOJINOVIĆA: Neću da mi Brena i Boba daju PARE, praviću dete kad budem imao za PELENE!

Podeli vest

I pre nego što je stao na scenu pred mikrofon, Stefan Živojinović bio je poznat zahvaljujući slavi svojih roditelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića

Iako mu se sve u životu posložilo tako da mu popularnost u neku ruku bude suđena, on ostavlja utisak veoma skromnog momka koji istinski sam želi da se bori za svoje mesto pod zvezdanim nebom. Dok razmišlja o novim pesmama na kojima trenutno radi u s tudiju, Stefan u intervjuu za Kurir Stars otkriva neke detalje iz svoje intime.

DROGA ME JE UNIŠTILA! Darko Lazić otvoreno o porocima: Kajem se i učiniću sve da moja deca...

IMA DA ME ZAPAMTI! Marina URLALA na Darka Lazića, SKANDAL ispred hotela! NEVIĐENA ISPALA!

S obzirom na to da si često u studiju, da li je album u pripremi?

- Imam nekoliko pesama za koje sam zainteresovan i uskoro ću snimiti bar jednu. Radim na tome, ali ne želim mnogo da obećavam i pričam unapred jer uvek ispadne drugačije.

Hoćeš li album objaviti za „Grand“, s obzirom na to da više nije u vašem vlasništvu?

- Neće biti skoro gotov, pa i ne razmišljam o izdavaču.

Razmišljaš li možda o sopstvenoj produkciji?

- Volim da pevam i najviše uživam u nastupima i kontaktu s publikom. Pored muzike, imam dosta ideja za neke poslove u budućnosti, ali produkcija nije jedna od njih.

Koji su to poslovi?

- Sport i muziku najviše volim. Kao mlađi trenirao sam tenis i ostvario sam svoje ciljeve u njemu. Muzika me ispunjava i zaista bih voleo njome da se bavim i u budućnosti.

Foto: instagram printscreen/lepabrenaa

Devojke te saleću na nastupima. Kako se i da li se uopšte braniš?

- Ne branim se, jer zaista nema potrebe. Dosad nisam imao nijednu neprijatnu situaciju, devojke prilaze da se slikaju, popričaju i deo su jednog lepog iskustva.

Startuje li te neka koleginica?

- Sa svima imam prijateljski odnos i u poslednje vreme nisam primetio da me neka gleda drugačije.

Sumnjaš li nekada da ti je neka devojka prišla zato što si Brenin i Bobin sin?

- Sigurno je da su mi neke prilazile zato što imam poznate roditelje, ali sam naučio da prepoznam takve. Bez obzira na to da li je reč o devojci ili nekome ko se druži sa mnom, umem da uvidim da li je to zbog neke koristi ili isključivo zbog mene.

S kim više pričaš o devojkama, s mamom ili tatom?

- Oni se ne mešaju u moj izbor devojaka i uvek me podržavaju. Kroz njihov primer naučio sam šta su prave vrednosti u životu i čemu treba da težim i toga se i pridržavam.

Otac ti se oženio pevačicom, brat takođe. Hoćeš li i ti u kuću dovesti koleginicu?

- Nije mi bitno kojim će se poslom baviti moja žena. Važno mi je da jedno drugom odgovaramo, da se razumemo i podržavamo, a profesija je sekundarna stvar.

Brena je rekla da ne bi volela da se oženiš pre tridesete. Jesi li joj nešto odgovorio na to i da li ćeš je možda poslušati?

Evo kako se STARLETA NINA PRLJA snašla na TESTU OPŠTE KULTURE! "Nikad nisam videla novčanicu od 10 dinara, čuvam samo KRUPAN NOVAC" (FOTO)

DALA BI PARE DA IH UNIŠTI! Isplivale ŠOK fotografije Tanje Savić - Na jednoj je DIGLA NOGE UVIS - videlo se sve! Evo kako je izgledala kao PLAVUŠA!

- Mnogo pre nje sam rekao da ne želim da mi roditelji kupuju pelene za dete i da mi je sada prioritet da se poslovno ostvarim, a zatim da osnujem porodicu. To je taman tu negde do tridesete.

Šta te je inače majka savetovala kada si krenuo u estradne vode?

- Objasnila mi je kako taj svet funkcioniše i podržala me je da se bavim pevanjem. Nije se previše mešala u moju karijeru, već me je pustila da ja donosim sam odluke o pesmama, spotovima, pa i ljudima s kojima sarađujem.

Foto: Informer.rs/Marko Đoković

Živeo si u Americi i tamo se školovao. Da li u tvom slučaju važi deviza svuda pođi, svojoj kući dođi?

- Rodio sam se u Americi, pa odrastao u Srbiji, a zatim ponovo živeo preko okeana, tako da je sada pitanje gde je meni kuća. Šalu na stranu, volim i Srbiju i Ameriku i najviše bih voleo kada bih pola godine mogao da budem u jednoj zemlji, a drugu polovinu u drugoj. Ali to je trenutno, zbog posla kojim se bavim, neizvodljivo. Svakako, kada ugrabim nekoliko slobodnih dana, otputujem u Ameriku kako bih posetio prijatelje.

Da li je Amerika zaista obećana zemlja?

- Gde god da ste, ako ste vredni i želite da radite, svuda imate iste mogućnosti. Sve zavisi od vas i toga gde ste srećni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAC 2020❤️?Beograd

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Feb 2, 2020 at 9:48am PST

Koliko te starije kolege gledaju kroz karijere tvojih roditelja? Imaš li s nekim poseban odnos?

- Najčešće viđam mamine bliske prijatelje Sanju Đorđević, Anu Bekutu, Sašu Matića... S njima se i družim i često mi daju dobre i konstruktivne savete koje mogu da primenim.  

Ko je malenom Aleksandru brižniji stric, ti ili Viktor?

- Svi u porodici obožavamo Aleksandra i potpuno smo mu posvećeni kada smo s njim. To je negde i normalno, jer je najmlađi i najslađi.

Jesi li mu spremio poklon za prvi rođendan?

- Sve je spremno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija