• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTL Exkluziv/informer.rs

15.02.2020

22:24

FRONTMEN PARNOG VALJKA postao otac po treći put, i to u 65. sa skoro 30 godina mlađom ženom! Aki Rahimovski DOBIO ĆERKU!

Estrada

FRONTMEN PARNOG VALJKA postao otac po treći put, i to u 65. sa skoro 30 godina mlađom ženom! Aki Rahimovski DOBIO ĆERKU!

Podeli vest

Poznati pevač Aki Rahimovski postao je otac po treći put. Vođa grupe “Parni valjak” je sa svojom 27 mlađom devojkom Barbarom dobio devojčicu još pre tri meseca, ali su oni svoju vezu držali daleko od očiju javnosti. RTL Exkluziv je naveo i da se Aki nedavno preselio kod nje u Sloveniju

Tragom te vesti, ekipa pomenutog medija uputila se u susednu državu. Pošto Aki i Barbara nisu bili kod kuće, potvrdu su dobili od Barbarine majke.

– Sve je odlično. Devojčica se zove Antonija. Zadovoljna sam s Akijem – rekla im je Rozalija.

Aki Rahimovski se oduvek trudio da svoj privatan život drži u tajnosti.

Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom. U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavio u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda.

ONI SU OSVOJILI NAGRADE NA MAC 2020: Pevač godine je Saša Matić, a Nataša Bekvalac dobila priznanje za najbolji muzički video! (FOTO)

– Privatan život treba da ostane privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi su znali da ona ne želi da se slika, i onda nas nisu slikali. Često se događalo da u novinama izađe moja fotografija s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’ – rekao je Aki u jednom intervjuu za “Blic”.

Frontmen grupe Parni valjak doživeo moždani udar

Popularni pevač, uz čiji su prepoznatljivi glas odrastale generacije u regionu, sada se nalazi u odličnoj formi. Dugo se prepričavao sjajan koncert “Parnog valjka” održan krajem godine u “Štark Areni” koji su mnogi ocenili kao ‘rokenrol spektakl’.

Foto: Insajder/Novak Đurović

Podrška publike tom prilikom bila je  još veća, pošto su njihovi poštovaoci bili zatečeni vešću da se Aki možda više neće vratiti na muzičku scenu. Naime, on je polovinom 2018. godine imao blaži moždani udar i nije hteo da rizikuje. Išao je na terapije, a obožavaoci su mu svakodnevno preko društvenih mreža davali vetar u leđa.

(HIT VIDEO) POPUCALE ČAŠE od njenog KREŠTANJA! Poslušajte kako je Maja Nikolić UPROPASTILA pesmu "Parnog valjka"!

– Držim se zasad. Krenuo sam u banju i verujem da će sve biti u redu. Sledi mi kolonografija i s tim bi trebalo sve da završim – rekao je tada Rahimovski za “Dnevni avaz”.

“Parni valjak” traži zamenu za Akija Rahimovskog

Menadžer “Parnog valjka”, Dino Bahtijarević dodao je ubrzo za Jutarnji.hr da Aki mora da miruje, da nije u životnoj opasnosti, ali i da se svi zakazani koncerti otkazuju.

– Situacija je ozbiljna. Da nije tako, ne bismo otkazali koncerte, ali svi se nadamo da će se sve ovo dobro završiti i da će nam se Aki uskoro opet pridružiti na pozornici – bio je optimističan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija