• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

16.02.2020

23:30

TANJA SAVIĆ JE BILA U VEZI SA OVIM PEVAČEM?! Isplivala velika tajna! Ovo niko nije ZNAO!

Estrada

TANJA SAVIĆ JE BILA U VEZI SA OVIM PEVAČEM?! Isplivala velika tajna! Ovo niko nije ZNAO!

Podeli vest

Folk pevačica Tanja Savić od 2010. godine je u braku sa suprugom Dušanom Jovančevićem sa kojima ima dvojicu sinova Maksima i Đorđa. Ovo nije jedini Tanjin partner poznat javnosti

Tanja Savić se na početku pevačke karijere zabavljala sa kolegom Darkom Filipovićem, koji se kao i ona takmičio u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a oboje su dogurali do finala i postali "Grandovi" puleni.

Kako su pisali domaći mediji svojevremeno, Tanja i Darko su se zabavljali tokom 2005. godine kada su oboje promovisali albume prvence. Njihovu emotivnu vezu su krunisali duetom "U godini jedan dan" koji se našao na prvom albumu Savićeve.

DALA BI PARE DA IH UNIŠTI! Isplivale ŠOK fotografije Tanje Savić - Na jednoj je DIGLA NOGE UVIS - videlo se sve! Evo kako je izgledala kao PLAVUŠA!

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O NASILJU U PORODICI! Scene koje potresaju javnost - ima JAKU poruku za sve ŽENE (VIDEO)

Njihova veza trajala je nekoliko meseci, nakon čega su ostali u korektnim odnosima sve do jedne Darkove izjave. Novinari su pitali Darka da li misli da Tanja ima kućni video, na šta je on rekao "da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnog odnosa".


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️??

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official) on Jan 20, 2020 at 2:33pm PST

Od tada Tanja prekida svaku komunikaciju sa Filipovićem, a oni do danas nisu izgladili odnose.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija