• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

19.02.2020

11:04

BAHATO! Soraja samo na JEDNOM DELU TELA nosi 320.000 EVRA - starleta uživa u LUKSUZU, pogledajte u šta je sada ULOŽILA NOVAC!

Estrada

BAHATO! Soraja samo na JEDNOM DELU TELA nosi 320.000 EVRA - starleta uživa u LUKSUZU, pogledajte u šta je sada ULOŽILA NOVAC!

Podeli vest

Soraja Vučelić, kojoj je pre dve godine zabranjen ulazak u Srbiju, pohvalila se da u Moskvi uživa u luksuzu. Starleta nosi najskuplji nakit, torbu i garderobu i operiše se kod najpoznatijih svetskih plastičara

Soraja Vučelić, kojoj je pre dve godine zabranjen ulazak u Srbiju, pohvalila se da u Moskvi uživa u luksuzu. Starleta nikad nije želela javno da govori kako je zaradila toliko novca, ali je stigla da pokaže kako na sebi nosi pravo bogatstvo.

33 godine 

ima Soraja Vučelić

Na slici koju je objavila na Instagramu Soraja na ruci ima luksuzno prstenje marke "kartije" iz kolekcije "Panter". Jedan dijamantski prsten košta 78.500, a drugi čak 164.000 evra! Njenu ruku krasi i dijamantski sat "roleks" od 50.000 evra! Uz tako skup nakit, Soraja očigledno mora da nosi i skupu torbu. Izabrala je "erme" od krokodilske kože, čija je cena oko 30.000 evra. Tako, ne računajući oskudnu haljinu i bujne silikone, Soraja na sebi ima čak 322.500 evra!

Sve su to pokloni

Starletina drugarica otkriva da je Vučelićeva sve to dobila od muškaraca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели Sara (@sorajavucelic) дана 16. Феб 2020. у 3:20 PST

 

- Soraja je oduvek volela da živi na visokoj nozi i već godinama nosi skup nakit i torbe. Kad je pitam odakle joj sve to, kaže da su to pokloni od udvarača. I od prijatelja dobija vredne poklone, a i sama dosta troši na cipele i torbe. I uvek bira najskuplje modele, makar sutradan ostala bez dinara - kaže starletina drugarica i dodaje:

Foto: printscreen sorajavucelic

- Zapanjila sam se kad sam otvorila njen ormar. Pa ona tamo ima odeću, obuću i nakit koji sigurno vredi više od milion evra!

Ima jake šestice

Starleta voli skupu garderobu, ali i skupe silikone. Već godinama se operiše kod najvećih, ali i najskupljih svetskih stručnjaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? never stop dreaming ...?

Објава коју дели Sara (@sorajavucelic) дана 28. Јан 2020. у 5:46 PST

 

- Kad je prvi put ugradila četvorke u grudi, platila je 3.000 evra. Kasnije je dva puta povećavala silikone, što ju je koštalo 8.000 evra, pa sad ima jaku šesticu. Čini mi se da je postala zavisna od plastičara, pa je nekoliko puta korigovala i nos. Prvi put je to uradila zbog devijacije, a kasnije zbog lepote. U jednoj godini bila je čak šest puta pod totalnom anestezijom, što zbog grudi što zbog nosa! - priča Sorajina drugarica.

Podsetimo, Soraja od juna 2018. godine ne može da kroči u Srbiju jer se njeno ime našlo u "registru bezbednosno-interesantnih osoba". Otad je nekoliko puta menjala adresu, a poslednjih godinu dana najviše vremena provodi u Moskvi gde je, kako je tvrdila, bila verena za jednog ruskog milionera.

Dobila i tri bunde

 

Soraja se pohvalila i sa tri skupocene bunde. Ona nije htela da otkrije od koga ih je dobila, ali je napomenula da nema dečka. Samo jedna bunda koju je pokazala na Instagramu košta 1.500 evra, a Soraja ima tri takva modela u različitim bojama!

Evo šta Soraja ima:

Prsten "kartije" 78.500 evra
Prsten "kartije" 164.000 evra
Sat "roleks" 50.000 evra
Torba "erme" 30.000 evra


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Teško da ikome normalnom ovakva žena može,u najmanju ruku,biti simpatična.Na sebi nema ništa prirodno,u glavi šuplje...na prstima nakott,na... da li ta đena zna našta izgleda,izgleda da ne zna.Proći će joj i mladost...a onda ...mučenica.

Ruza

pre 4 godine

Vama je ostalo samo da sabirate brojeve tj. cene sta ona nosi. Nemate druga posla!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija