• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

18.02.2020

21:54

ACA LUKAS URLAO OD BOLOVA! Pevaču pozlilo posle nastupa! TREBA HITNO DA SE OPERIŠE?

Estrada

ACA LUKAS URLAO OD BOLOVA! Pevaču pozlilo posle nastupa! TREBA HITNO DA SE OPERIŠE?

Podeli vest

Aci Lukasu je navodno ukazana hitna medicinska pomoć, nakon što je osetio nesnosan bol u leđima. Diskus-hernija, sa kojom se pevač navodno bori već godinama, je uzela maha, pa ga je navodno i prikovala za krevet. Lekar mu je preporučio hitnu operaciju, koja je jedini izlaz iz bolne situacije u kojoj se Aca našao

- Aca se vratio sa tezge nakon vikenda i odmah je legao u krevet. Mislio je da će suzbiti bol u leđima lekovima protiv bolova, ali mu nisu pomogli. Kako je vreme prolazilo, on se sve više savijao od bolova, a prvi ko mu je pritrčao u pomoć bila je spremačica, koja je pozvala Hitnu pomoć, kada je videla u kakvom se stanju nalazi Aca - govori izvor i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? #AcaLukas • @music.awards.ceremony

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Jan 30, 2019 at 7:36am PST

 

- Dok doktor nije došao, Aca je bukvalno zapomagao, koliko ga je bolelo. Zvao je i Sašu Matića i Cecu i vikao im na telefon kako će umreti od bolova. Ubrzo se na vratima pojavila i ekipa Hitne pomoći, koja mu je ukazala pomoć. Acu su leđa toliko bolela, da ga je doktor jedva pregledao. Nakon pregleda i injekcije za saniranje bolova, doktor je rekao Aci, da više nema odlaganja i da je operacija neophodna. Služavka je te noći ostala celu noć sa njim, jer se bojala da ga ostavi u takvom stanju - završava izvor.

Nakon nekoliko sati, Hitna pomoć je ponovo intervenisala, jer se bol vratio. Tada je Lukas i sam navodno shvatio da je operacija neizbežna i angažovao prijatelje da mu što pre nađu najbolju kliniku u inostranstvu, kako bi rešio zdravstveni problem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivar

pre 4 godine

A što se ovde ne operiše klošar? Šta,srbija mu dobra samo da pere pare

kurto

pre 4 godine

Ima jedna klinika u Kaliforniji.Hirurg je crnac ciji skalper je 28 cm.Intervenishe preko analnog otvora ali postoji opasnost da mu osteti glasne zice .Srbende bi ostali bez vrhunskog pevaca

Zasto inostranstvo

pre 4 godine

Zasto bre Aco inostranstvo? Mlatis pare po Srbiji, vecina neoporezovana, a sada hoces da ih izneses iz Srbije. Nije posteno, ni po kom osnovu. Ima u Srbiji svetskih neurohirurga. Sta da rade obicni smrtnici, a i ti ides istim putem, kada ih takva muka snadje? skupljaju se prilozi, u najboljem slucaju. Dajes li bar tu nesto para? Dao si Cecinom sinu, zdravom, jakom, bogatom, 2000 evra za svadbu. Ok. Daj i za bolesne, nemocne. Da vidimo, koliko ces para dati za Djordja Gavrilovica iz Arandjelovca, koji treba da se operise u Kini, da bi ponovo stao na noge, a ima mlad je covek? Proveri, uplati, pa se oglasi.

Stevan

pre 4 godine

Lekar iz hitne pomoći mu je rekao da mu je hitno potrebna operacija!? Smešno

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija