• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

21.02.2020

15:44

ZVEZDA GRANDA IMALA TEŠKU SAOBRAĆAJKU! Prelom grudnog koša i kičme - u kolima je bila sa OVOM PEVAČICOM!

Estrada

ZVEZDA GRANDA IMALA TEŠKU SAOBRAĆAJKU! Prelom grudnog koša i kičme - u kolima je bila sa OVOM PEVAČICOM!

Podeli vest

Proška kroz pakao

"Zvezda Granda" Vanja Mijatović pre pet godina imala je tešku saobraćajku, a danas taj dan slavi kao svoj drugi rođendan.

MORAMO SE BORITI, KAO LAVOVI! Seka Aleksić zagrlila sina NAJJAČE ŠTO MOŽE! Ispod objave napisala poruku koja će vas GANUTI! (FOTO)

KEBINA ĆERKA ZAVRŠILA U ZATVORU! Evo šta se desilo pa je morala IZA REŠETAKA - buran život u Americi (FOTO)

Foto: Instagram

KARLEUŠA SA BANANOM U RUCI! Novi HIT SNIMAK srušio internet - svi pričaju o VELIČINI, ovo je nemoguće?! (VIDEO)

- Svaki put se stresem kad prođem tuda. Danas je pet godina od udesa. To je moj drugi rođendan. Slavimo život, ljubav... Jeste mi je neprijatno, vrati mi se scena, neki fleševi. Setim se kako je meni bilo i kako sam se osećala, kako sam jedva disala i jedva ostala... Ne bude mi ugodno. Nisam imala strah da se opet vozim sa Anom Sević i Stefanom Petrušićem. Pokušavam da ne razmišljam tako. Ne mora da znači da će svaki put da se desi tako nešto kad zajedno sednemo u kola - rekla je Vanja za Pink.

BILA JE MILJENICA ŽESTOKIH MOMAKA! Prvi muž joj je POGINUO, sada je u ŠESTOJ DECENIJI i pojavila se u EMISIJI - želi da nađe novog supruga!

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, pevačica je tada zadobila prelome grudnog koša i tri pršljena, a njen oporavak bio je dug i težak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lubomir

pre 4 godine

Nadam se dete moje da si sada dobro. Zelim ti svu srecu sveta i naj bolje zdravlje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17