• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

21.02.2020

19:16

NISU U DOBRIM ODNOSIMA! Vesna Zmijanac NEĆE DA ZOVE Dina Merlina na svoj koncert - Evo zbog čega neće pevati POZNATI HIT SA NJIM!

Estrada

NISU U DOBRIM ODNOSIMA! Vesna Zmijanac NEĆE DA ZOVE Dina Merlina na svoj koncert - Evo zbog čega neće pevati POZNATI HIT SA NJIM!

Podeli vest

Razočarala sve njegove fanove

Folk zvezda Vesna Zmijanac otkrila je razlog zbog kog pop pevač Dino Merlin neće biti gost na njenom predstojećem koncertu koji će se održati 18.03.2020. u Sava Centru.

EDISOVA ŠOK ISPOVEST, ZAPLAKAO! Zilha je navela da deca NEMAJU NOVCA ZA ŽIVOT, a ovo ga je NAJVIŠE ZABOLELO - Sve što sam mislio da neće uraditi, uradila je!

Foto: Printscreen You Tube

Iako njih dvoje imaju vanvremenski hit ''Jorgovani'' koji je snimljen 1988. godine. Iako je ovaj koncert njen jubijel i svi su očekiivali da će pevati tu pesmu zajedno sa Merlinom,  pevačica je razočarala sve njegove fanove.

EKSKLUZIVNE FOTKE! Edo NAPUSTIO SUDNICU - produkcija mu dozvolila da URADI OVO pre POVRATKA! Čekao da vidi ZILHU, a ona... (FOTO)

- Sa njim sve ide jako komplikovano, ja nisam čak ni htela ga pitam, ni da ga zovem. Napravila bi se opšta pometnja. On da bude gost sa nekoliko pesama, to nikome nije radio. A da ga cimam sa onolikim orkestrom i celom onom skalamerijom za pola pesme, ne ide. Ako Bog da, kada budem pravila koncert u Sarajevu, biće mi gost - ističe Zmijančeva i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

Gost će mi biti moja Nikolija, Milan Stanković i moj drug Slavko Banjac sa kojim ću otpevati duet ''Ja imam nekog a ti si sam'' - rekla je Vesna.

(FOTO) Zilha se OGLASILA! Evo šta se dešava dok je Edo na SUDU - svi pričaju o njihovom PRVOM SUSRETU, ali... BUM


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija