• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

13:00

SKANDAL! Indi BACILA OKO NA SEKINOG VELJKA: ''Kada bi on DOHVATIO...'' Potom prozvala pevačicu DA NE ZASLUŽUJE PILJIKIĆA?

Estrada

SKANDAL! Indi BACILA OKO NA SEKINOG VELJKA: ''Kada bi on DOHVATIO...'' Potom prozvala pevačicu DA NE ZASLUŽUJE PILJIKIĆA?

Podeli vest

Sada svi znaju kakav je njen tip!

Folk pevačica Indira Indi Aradinović gostovala je u emisiji Ekskluziv povodom nove pesme koju radi, te je pevačica najavila povratak na estradno nebo u punoj snazi.

POVRATAK RIJALITI POBEDNIKA! Ulazi u Zadrugu, a NEKOLIKO PUTA JE BIO DISKVALIFIKOVAN - Ima novu taktiku! Janjuš mu se neće obradovati!

Foto: Printscreen You Tube

Tema razgovora bila je i njena kilaža, a Indi je bez dlake na jeziku izjavila da bi izgledala savršeno kada bi o njoj brinuo muž njene koleginice Seke Aleksić.

ISPLIVAO NEOBORIV DOKAZ! Ana KRIJE da je bila u vezi sa Stefanom Karićem - OGLASILA SE NJEGOVA PORODICA I POTVRDILA SVE! David je u ZABLUDI sve vreme! (VIDEO)

Foto: instagram printscreen/seka_aleksic

- Nerviraju me ti komentari, stalno da li je Indi smršala, Indi je smršala, dosadili su više sa tim, imaju li nešto novo o meni da pričaju. Ja objavila 16.000 pesama, oni samo o mršavljenju. Smršala bih kada bih imala strogog partnera, kao što Seka ima Veljka. On je iz nje izvukao maksimum. Ja sam tako slične građe kao ona, pošto sam ja mlađa. Kada bi me on dohvatio, izgledala bih top, meni takav muškarac treba. Kako se Seka nadala, dobro se udala - izjavila je Indira.

KOLEKTIVNO BRIJANJE U ZADRUZI! Hit snimak - BLUD I RAZVRAT! Goli šetaju kupatilom - DLAKE NA SVE STRANE! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17