• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

25.02.2020

17:41

DA NIJE NJEGA, NE BI BILO NI NJE! Evo KO je napravio VELIKE HITOVE Emini Jahović! Pesma ''Da l' ona zna'' je njegovih ruku delo!

Estrada

DA NIJE NJEGA, NE BI BILO NI NJE! Evo KO je napravio VELIKE HITOVE Emini Jahović! Pesma ''Da l' ona zna'' je njegovih ruku delo!

Podeli vest

Da li bi uspela bez njega?

Emina Jahović sada je popularna pevačica, a hitovi koji su joj doneli slavu su dela jednog pevača.

(FOTO) EMINA JAHOVIĆ JE SADA RIBETINA, A NEKADA JE BILA POTPUNO DRUGAČIJA! Evo kako je pevačica izgledala pre estetskih operacija!

Foto: Instagram/Emina Jahović

U pitanju je Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari. Sada već davne 2005 Hari je za Eminu uradio njen najveći hit u karijeri ''Da'l ona zna'' i može se slobodno reći vinuo je u sam vrh estradne scene. Pre toga od njega je dobila baladu sa kojom je ona nastupila na ondašnjem festivalu "Sunčane skale 2004."

MUSTAFA ME STALNO POMINJE, KAO I JA NJEGA! Emina otkrila EMOTIVNE DETALJE! Evo kako je opisao Jahovićevu s kojom je 10 GODINA bio u BRAKU!

Foto: A. Grbović

"Dosta sam ja pomagao mladim koleginicama. Emini Jahović na samom početku njene karijere. Za nju sam uradio ''Da'l ona zna'' i ''Uzalud se budim''. Najbolje njene pesme. Sve je odskočna daska kada počinjete. Meni se njena pesma ''Da'l ona zna'' isplatila i duhovno i materijalno", rekao je Hari.

MUSTAFA I JA... Emina Jahović otvorila dušu i progovorila o EMOTIVNOM STATUSU! Svi su ŽELJNO ČEKALI odgovor!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija