• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

21:57

ALARMANTNO STANJE! Zbog koronavirusa ODLAŽE SE EVROVIZIJA 2020 - EVO šta je potrebno da se dogodi DA SE NE ODLOŽI!

Estrada

ALARMANTNO STANJE! Zbog koronavirusa ODLAŽE SE EVROVIZIJA 2020 - EVO šta je potrebno da se dogodi DA SE NE ODLOŽI!

Podeli vest

Navode strani mediji!

Veliko muzičko takmičenje Evrosong zakazano je za period od 12. do 16. maja, a njegovo 65. održavanje planirano je u Roterdamu. Nakon otkazivanja mnogih sportskih dešavanja po Evropi, zbog koronavirusa se održavanje i ove manifestacije stavlja pod upitnik.

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

Foto: printscreen

Holandija je po peti put postala domaćin Evrosonga, ovaj put zahvaljući pobedi koju je doneo Dankan Lorens sa pesmom "Arcade".

OVOG PUTA SE NIJE IZVUKLA! Luna VOZILA KOLA u suprotnom pravcu - REAGOVALI NADLEŽNI ORGANI! POPILA ŽESTOKU KAZNU! (FOTO)!

Foto: rts.rs/printscreen

- Ako širenje virusa do tada ne bude kontrolisano, ne bi bilo pametno dovesti toliko ljudi na jedno mesto. Moramo razmisliti o tome i staviti ljude na prvo mesto, a organizatori su i sami svesni ovog problema. Moguće je da se virus brže širi u zimskom periodu zbog prirode zaraze, te ćemo u maju imati bolju situaciju, ali je trenutna veoma ozbiljna i mnoge sportske manifestacije će morati da se odlože - rekao je holandski virolog Ab Osterhaus za tamošnje medije.

PRETUČENA STANIJA DOBROJEVIĆ?! ŠOK, objavila fotku - MODRICE PO TELU! Instagram BRUJI, ŠTA SE DOGODILO?! (FOTO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija