• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2020

20:00

STRAVIČNA ISPOVEST SLAVNE PEVAČICE: Bila sam kidnapovana, drogirana i silovana! NA INSTAGRAMU MUK nakon što je napisala šta je preživela!

Estrada

STRAVIČNA ISPOVEST SLAVNE PEVAČICE: Bila sam kidnapovana, drogirana i silovana! NA INSTAGRAMU MUK nakon što je napisala šta je preživela!

Podeli vest

Pevačica Dafi, dobitnica Gremi nagrade, otkrila je da je bila drogirana i silovana, pošto ju je napadač zarobio

Na zvaničnom Instagram nalogu, koji prati 33.000 pratilaca, tridesetpetogodišnja pevačica objavila je da je „oporavak potrajao“.

Pevačica iz Velsa, čiji je singl Mercy dosegao vrhove top lista u Velikoj Britaniji 2008, takođe je napisala: „Istina je, a molim vas da mi verujete da sam okej i bezbedna“.

ISTRAŽUJEMO! NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA ESTRADI - Ove pevačice nikad nisu otišle pod nož, KAD ZATRESU LUBENICAMA... (FOTO 18+)

JAVILA SE ZILHA! Edis i Dragana se od MUKE SMEJALI - Naručila im DVE PESME, a onda je OTKRILA DA IMA NOVOG DEČKA! Edis POZELENEO!

- Nekoliko dana sam bila zarobljena, a zatim su me drogirali i silovali - stoji u poruci fanovima.

Njen debi album Rockferry prodat je u sedam miliona primeraka, a bio je na prvom mestu liste albuma u šest zemalja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

@ duffy је поделио/ла објаву дана 25. Феб 2020. у 10:12 PST

 

Takođe, za ovo ostvarenje dobila je tri Brit i jednu Gremi nagradu.

- Možete samo da zamislite koliko puta sam razmišljala da pišem o ovome - napisala je na Instagramu.

Ona je napisala i da su je mnogi pitali šta joj se desilo, gde je nestalo i zašto.

- Jedan novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve prošlog leta. Bio je veoma ljubazan i prijalo mi je da konačno pričam o tome.

- Istina je, a molim vas da mi verujete je da sam okej i bezbedna sam, ali bila sam silovana, drogirana i držana u zarobljeništvu nekoliko dana. Naravno da sam preživela.

Dodala je da je oporavak potrajao, ali da ne postoji lakši način da priča o tome.

- Ali mogu da vam kažem da sam u prethodnoj deceniji, toliko želela da osetim sreću u srcu i sada sunce ponovo sija.

Dafi, čije je pravo ime Ejmi En Dafi, dolazi iz Velsa, a njen debi album Rockferry postao je jedno od najprodavanijih izdanja u 2008.

- Pitate ste zašto nisam odabrala da koristim glas da izrazim bol? Ne želim da pokažem svetu tugu u mojim očima - dodala je.

- U sebi sam se pitala kako mogu da pevam iz srca, ako je ono slomljeno?

Najavila je da će narednih dana dati intervju na ovu temu.

- Osećam veliku ljubav i iskrenu zahvalnost za ljubaznost koju ste mi ukazali tokom godina. Bili ste mi prijatelji. Želim da vam se zahvalim na tome. Dafi.

- Molim vas poštujte da je bilo jako teško da bilo šta kažem, ne želim da se moja porodica opterećuje time. Molim vas da me podržite i učinite da ovo bude pozitivno iskustvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija