• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

02.03.2020

07:00

GOMILA NEBITNIH LUZERA, JEFTINI I DOSADNI! Pogledajte kako su takmičari odgovorili na KARLEUŠINE PROZIVKE o Beoviziji - ZAPUŠILI JOJ USTA!

Estrada

GOMILA NEBITNIH LUZERA, JEFTINI I DOSADNI! Pogledajte kako su takmičari odgovorili na KARLEUŠINE PROZIVKE o Beoviziji - ZAPUŠILI JOJ USTA!

Podeli vest

Jelena zaboravlja da je i sama bila deo ovog takmičenja 2004. godine

Jelena Karleuša je oplela po takmičarima Beovizije!

Pevačica već godinama želi da se domogne Evrovizije, ali traži da je RTS direktno pošalje na taj festival! Kako joj to nije pošlo za rukom ni ove godine, JK se okomila na kolege koji su se plasirali u finale tog takmičenja, među kojima su veteranka Neda Ukraden, grupa "Hurikejn", jutjuber Andrija Jo, folker Bane Mojićević...

KIJA KOCKAR SE POJAVILA NA BEOVIZIJI! Iznenađenje za SVE - pogledajte u čijem je društvu! Njena PORUKA ZBUNJUJE - aludira na SKANDAL (FOTO)

- Tužni i jeftini nastupi anonimnih i nebitnih likova, bez ideje, harizme i hrabrosti. Sve je dosadno, pase i svetlosnim godinama iza svega što ja radim, a kamoli sveta. Oni su gomila nebitnih luzera čiji će najveći životni uspeh biti ovaj moj komentar o njima - napisala je JK na Instagramu.

Foto: rts.rs/printscreen

Ona smatra da su takmičari morali da se ugledaju na njene nastupe iz 2017. godine, kad je u "Zvezdama Granda" premijerno otpevala hitove "Ostavljam te" i "Bankina".

- To RTS ne može ni da sanja, a kamoli da proizvede, jer tamo rade ljudi koji nisu dobacili ni do 2000. a kamoli do 2020, - poručila je Jelena.

Finalisti Beovizije nisu želeli da se upuste u rat sa Jelenom, koja u javnim prepucavanjima često nema granicu.

URAGAN U STUDIJU RTS-A! Hurricane devojke IZDOMINIRALE nastupom - POJELE SCENU BEOVIZIJE

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, ne možemo svima da se svidimo! - rekle su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević iz grupe "Hurikejn", koje su čak spremne na saradnju sa Karleušom:

- Eto, ako se pojavi neka dobra pesma, snimile bismo duet sa JK iako je rekla da ne znamo da pevamo!

Foto: Printscreen You Tube

Neda Ukraden je rekla da je zanima samo sud publike.

- Bitno mi je da se moja pesma "Bomba" sluša i da me je publika podržala. Mnogo je teško da budete prihvaćeni u mojim godinama, ali ja imam hitove, dobro pevam i super izgledam - rekla je Neda.

Foto: printscreen

Podsetimo, Jelena Karleuša se samo jednom, davne 2004. godine na Beoviziji, predstavila pesmom "Moli me". Tada je dobila poene samo jednog od osam članova žirija i završila je na neslavnom 11. mestu!

VODITELJKA BEOVIZIJE ISPROZIVALA IZVOĐAČE?! Tviter je VEĆ IZGOREO, aludirala na JUTJUBERA?! Ovo nije smela da kaže?!

Otad je svake godine izjavljivala da joj ne pada na pamet da se takmiči na Beoviziji, već želi da direktno bude izabrana za jedno od najvećih muzičkih takmičenja na svetu.

- Moj uslov za odlazak na Evroviziju je da ja biram pesmu, sama osmišljavam nastup i da mi se niko ne meša. U suprotnom me ne zanima ništa! Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja im kažem da sam ja ta koja neće da ide. U stvari, trebalo bi da im kažem istinu. Ekipa sa RTS-a će radije pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu, nego mene ili neku drugu pravu zvezdu - rekla je Jelena.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dada

pre 4 godine

Saslusah malo, ali i to malo mi pokvari vece. Ova zena konacno nema pojma o pevanju. Crna Karleusa kako te nije stid. Bas si djon obraz.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija