• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

02.03.2020

13:28

AU, BLAMA! Voditeljka Pinka se SLOMILA USRED TRŽNOG CENTRA - Narod UMIRAO OD SMEHA! Evo šta se ZAPRAVO DOGODILO!

Estrada

AU, BLAMA! Voditeljka Pinka se SLOMILA USRED TRŽNOG CENTRA - Narod UMIRAO OD SMEHA! Evo šta se ZAPRAVO DOGODILO!

Podeli vest

Neprijatno!

Da se jedan dan može pretvoriti u pravi pakao iskusila je voditeljka Milica Kon. Nju javnost manje znao kao ženu Marka Kona, već kao voditeljku emisije ''Brak na neviđeno'' koja se prikazuje na televiziji Pink.

NA ŠTA ĆE TO DA LIČI?! Šok intervju IZBAČENOG - Đoganijeva će sada VODITI NJEGOVU EMISIJU?! Panda otkrio šta ga je PITALA pred izlazak

Foto: informer.rs/I.R.

Milica je bila na pokretnim stepenicama, pa je odjednom pala tako da joj se samo video vrh glave. Grupa ljudi iza nje je prepoznala, ali joj niko nije prišao u pomoć jer je vrlo brzo ustala i pravila se kao da ništa nije dogodilo. Izgleda da nije dobro zgazila stepenik, pa su se razdvojili usled čega je izgubila ravnotežu i pala.

POD OVIM USLOVIMA ĆE BORAVITI U ZADRUZI! Luna Đogani ima POSEBAN DOGOVOR sa produkcijom - evo šta on podrazumeva!

Foto: informer.rs/I.R.

Voditeljka Pinka nije pravila dramu oko slučajnog pada jer se nekoliko puta okrenula kako bi proverila da li je neko video. Snimajući spomenutu emisiju, navikla je na ispade i svakakve neplanirane situacije. Na svu sreću, nije se povredila.

SVI PRIČAJU O MARKU, a niko nije primetio OVAJ SUSRET! Luna POLJUBILA MATORU, pogledajte njenu REAKCIJU! Sanja se ODMAH OGLASILA (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17