• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.03.2020

13:49

2 MILIONA EVRA ULOŽILA U NEKRETNINE! Lepa Brena gradi KOMPLEKS, ali to nije sve! Pogledajte na šta još troši novac od GRANDA

Estrada

2 MILIONA EVRA ULOŽILA U NEKRETNINE! Lepa Brena gradi KOMPLEKS, ali to nije sve! Pogledajte na šta još troši novac od GRANDA

Podeli vest

Kupila je plac van Beograda

Lepa Brena kupila je zemljište od 80 ari na ulasku u Novi Sad, gde planira uskoro da počne izgradnju luksuznog stambenog kompleksa. Vrednost te investicije biće više od dva miliona evra.

AU, BLAMA! Voditeljka Pinka se SLOMILA USRED TRŽNOG CENTRA - Narod UMIRAO OD SMEHA! Evo šta se ZAPRAVO DOGODILO!

Posle prodaje 25 odsto vlasničkog udela u "Grand produkciji", od čega je prihodovala 7.650.000. evra, najveća balkanska zvezda odlučila je da nastavi s ulaganjem u biznis.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Poznata je kao osoba koja je, osim bavljenja pevanjem, uvek radila i druge poslove od kojih je dosta zarađivala, poput uvoza energetskih napitaka, poznate marke automobila, čiji je bila zastupnik za Srbiju i drugo. Od svega toga svakako je imala znatan priliv novca, ali najviše od "Granda", čiji je vlasnik, zajedno sa Sašom Popovićem, bila više od 20 godina.

NOVI RAT NA ESTRADI - Zorica Marković oplela po LUKASU I PEJOVIĆU - Voli samo PARE i ... ZATO SU SE I RASPALI, a bili su NAJBOLJI PRIJATELJI!

Sada je, prema rečima izvora bliskog Breni, odlučila da pare ulaže u poslove koji nisu bliski šou-biznisu jer se i u tome dobro snašla. Tržište nekretnina godinama je atraktivno za ulaganje, pa je i pevačica u tome videla svoju šansu. Brena će preko posrednika i izvođača graditi zgrade i stambene komplekse, a prvi takav u nizu biće u Novom Sadu. Tamo je, kako se saznaje, već kupila 80 ari placa, gde će biti izgrađeno nekoliko manjih zgrada sa stanovima za prodaju.

Uzimajući u obzir da je lokacija vrlo atraktivna, nalazi se na samom ulazu u grad, cena kvadrata će biti prilično visoka, oko dve hiljade evra, pa nema sumnje da će joj se investicija isplatiti. Ako sve bude tekle po planu, gradnja prvog Breninog kompleksa počeće na leto, a dotad se očekuje prikupljanje potrebne dokumentacije. Naravno, Brena se neće direktno baviti nadzorom i kontrolom radova, već je za to angažovala ljude od poverenja. U novi biznis dosta je uložila novca, više od dva miliona evra, a očekuje se da će zaraditi barem 50 procenata, odnosno milion evra.

Novac od prodaje "Granda" nije uložen samo u biznis sa izgradnjom nekretnina već i u druge poslove. Već se pisalo o tome da je Brena otvorila vinariju, a i ona je o tome govorila, rekavši da će proizvoditi jednu vrstu rozea i vino boje lososa, koje je više namenjeno ženama. - Još daleke 1986. imala svoje vino "Lepa brena", ko je smo radili sa Sićevom. Danas sam zahvaljujući suprugu pokrenula novu liniju i nadamo se da će se dopasti damama - otkrila je Brena.

Biznis oko vina vodiće Boba i Filip Živojinović. Za Ameriku promociju će raditi Filip, Boba za Hongkong, a cilj im je da osvoje kinesko tržište.

Foto: Informer.rs

Novac od prodaje „Granda“ nije uložen samo u biznis sa izgradnjom nekretnina već i u druge poslove. Već se pisalo o tome da je Brena otvorila vinariju, a i ona je o tome govorila, rekavši da će proizvoditi jednu vrstu rozea i vino boje lososa, koje je više namenjeno ženama. - Još daleke 1986. imala svoje vino „lepa brena“, ko je smo radili sa Sićevom. Danas sam zahvaljujući suprugu pokrenula novu liniju i nadamo se da će se dopasti damama - otkrila je Brena.

Biznis oko vina vodiće Boba i Filip Živojinović. Za Ameriku promociju će raditi Filip, Boba za Hongkong, a cilj im je da osvoje kinesko tržište.


 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesa

pre 4 godine

Samo neka ulaze.kad dodje vreme sve ce poneti sa sobom alahu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija