• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/espreso

02.03.2020

16:34

HRVATI PLJUJU PO HURRICANE! Pominju i se*s SKANDAL jedne od NJIH - Uraganke se oglasile, evo šta su PORUČILE SUSEDIMA!

Estrada

HRVATI PLJUJU PO HURRICANE! Pominju i se*s SKANDAL jedne od NJIH - Uraganke se oglasile, evo šta su PORUČILE SUSEDIMA!

Podeli vest

Samo im još ovo fali!

Na sinoćnoj Beoviziji pobedu su nadmoćno odnele članice ženskog benda Hurricane. Njihova pesma ''Hasta la vista'' dobila je najviše glasova i samim time dobila priliku da Srbiju predstavi na ovogodišnjem Eurosongu u Roterdamu.

OGLASILA SE ANABELA! Odbijala je da komentariše LUNU I RIJALITI, a sada ima JAKU PORUKU - zapušila usta svima! (FOTO)

Foto: rts.rs/printscreen

ŽESTOKO JE PRIČALA O RIJALITI IGRAČIMA, a evo šta kaže o KIJI! Kockareva se sinoć pojavila u RTS-u, Olivera je imala komentar na TO!

Ipak, komšije iz Hrvatske imali su negativne komentare na naše predstavnice. Oni tvrde da se uoči njenog prvog nastupa na Eurosongu pisalo o navodnom seks-skandalu s britanskim predstavnikom Joeom Woolfordom kojeg je navodno pokušala osvojiti. Cela priča došla je i do britanskog The Suna koji je tada objavio da je Sanja pokušala zavesti britanskog predstavnika Joea Woolforda te ga čak pokušala nagovoriti da dođe u njenu hotelsku sobu. Iako je Joe uspio odoleti njenim čarima, ona ga je nastavila progoniti. Daily Star sve je nazvao ''eurovizijskim seks-skandalom'', a pisalo se da su i organizatori bili šokirani njenim ponašanjem. – Sanja je sve vreme napadala Joea. Opsednuta je njime – tvrdio je jedan izvor, a prenosti Večernji.hr.

SLOBA SPOPADAO MALOLETNICU! Isplivale NEUMESNE PORUKE - IMAŠ LEPU G*ZU... Na tome se NIJE ZAVRŠILO! Merkao je na snimanju i...

Sanja je ubrzo ispričala svoju stranu priče:

- To je čista glupost. Ja nikakvu aferu nisam imala, to se pojavilo nakon učešća na Evroviziji, pa verovatno da bi se održala malo ta atmosfera oko toga, našli su mene mučenu da stave u takav kontekst, a ja se nisam pomerila iz svoje sobe - priča Sanja, pa sve tri dodaju:

Foto: printscreen facebook

- Mi braću Hrvate pozdravljamo, juče smo davale izjavu za njihov portal i generalno imamo podršku od njih kao naroda, a ako neko tako nešto objavi, ne znači da nacija isto to misli. Mi bi poludele kada bi se svima pravdale, zamisli da idemo od čoveka do čoveka i govorimo: "Nije majke mi tako, daj da ti objasnim", pa to bi bilo zaista užasno - pričaju one.

Pobednice "Beovizije" posetile su našu redakciju danas, a kako je bilo, pogledajte u videu.

BONUS VIDEO

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mare

pre 4 godine

Jeste ona jurila tog englescica a znamo da su svi skoro gej na euroviziji.Mozda posto je saljiva namerno ga iz zezanja provocirala a on se pozalio jer je gej.

Branko

pre 4 godine

Rđavom ku*cu i dlake smetaju, a on našao crkvu ( Hrvate ) gde će se moliti !!!!???? Ser Gej !!??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija