• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

02.03.2020

20:06

MILOŠ BIKOVIĆ U SUKNJICI, ALI TO NIJE SVE! Glumac šokirao izjavom: Jelisaveta Orašanin je MORON! (FOTO)

Estrada

MILOŠ BIKOVIĆ U SUKNJICI, ALI TO NIJE SVE! Glumac šokirao izjavom: Jelisaveta Orašanin je MORON! (FOTO)

Podeli vest

Jelisaveta Orašanin i Miloš Biković zajedno igraju u novom filmu "Hotel Beograd", koji će publika premijerno videti 10. marta

Jelisaveta Orašanin i Miloš Biković zajedno igraju u novom filmu "Hotel Beograd", koji će publika premijerno videti 10. marta, a jednu od scena iz filma glumac je opisao zanimljivim komentarom.

BIKOVIĆ U NAJNOVIJEM FILMU IGRA SA BIVŠOM DEVOJKOM! Lepotica otkrila sve DETALJE, a glumac priznao: Nije lako biti sa mnom u VEZI!

 

SLOBU I NJEGOVU DEVOJKU BIH UBILA, a Lunu... Sa KIJOM smo igrali zanimljivu igricu - otkrila za koga bi se UDALA i sa kim bi imala S*KS (HIT VIDEO)


Na snimanju je, po svemu sudeći, vladala sjajna atmosfera, a posebno mu je bilo zanimljivo snimati scene s Jelisavetom, sa kojom prvi put deli kadar na velikom platnu.

- Jelisaveta i ja se nikad nismo sreli na filmu. Ovo je jedan redak idiotluk i to što nosim suknjicu je podnošljivo jer je i ona potpuni moron u ovom filmu - napisao je Biković uz emotikone koji "plaču" od smeha.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija