• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

04.03.2020

16:30

GDE SU I ŠTA RADE MUZIČKE ZVEZDE DEVEDESETIH! Coka iz grupe "Dak" radi u pošti, Madam Piano postala ASTROLOG, a ostali... (FOTO)

Estrada

GDE SU I ŠTA RADE MUZIČKE ZVEZDE DEVEDESETIH! Coka iz grupe "Dak" radi u pošti, Madam Piano postala ASTROLOG, a ostali... (FOTO)

Podeli vest

Denseri se povukli sa estrade, jedino Doktor Igi nastupa, i to po svadbama. Coka iz grupe "Dak" radi u pošti, a Lidija poznata po hitu "Recka na zidu" predaje engleski u osnovnoj školi

Većina muzičara koji su harali estradom devedesetih godina više nije u javnosti. Retki su ostali u svetu muzike, a mnogi su osnovali porodice i promenili profesiju. Denserka Ela Bi, čije je pravo ime Brankica Čebalović, udala se za densera Ljubu iz grupe "Bit strit", preselila se u Nemačku i danas ima četvoro dece!

40 hiljada evra

je mesečno zarađivao Dr Igi dok je bio na vrhuncu slave

- Devedesete su za mene bile najlepše. Putovali smo svuda dok smo se bavili muzikom, ali smo shvatili da slava nije sve na svetu. Deca su moj pokretač za sve u životu. Sada radim u auto-kući, moj posao nema veze sa muzikom - rekla je vlasnica hita "Ajkula".

Za razliku od njih, članovi grupe "Tvins", brat i sestra Nebojša i Manuela, rešili su da se vrate na estradu. Oni su prošle godine snimili povratnički singl "Hej, mala ludice", koji nije zaživeo kod publike kao njihov najveći hit "Plavi slon". Čuveni denser Igor Todorović, poznatiji kao Doktor Igi, danas peva na svadbama!

OSTALA JE NA ULICI! Ćerka Ljube Pantović ZATRUDNELA - proživljava pravi PAKAO u Kaluđerici, nema krov nad glavom! Majke je OSTAVILA

 

LUNA SA KARIĆEM U NJEGOVOM STANU! Isplivala FOTKA - za ovo NIKO nije znao?! Veoma su PRISNI - posle Kije i ona bila kod njega! (FOTO)

- Devedesetih sam toliko zarađivao da sam mogao da priuštim sve što hoću. Nikad nisam dizao nos zbog slave i novca. Muzikom sam se bavio iz ljubavi, a tako je i danas. Zarađivao sam i više od 40.000 evra mesečno i mogao da kupim svaku jahtu, ali nisam izgubio zdrav razum. Kasnije sam se bacio na neke druge žanrove, ali pevam i dalje stare pesme. Moj hit "Oči boje duge" je danas slušan isto kao prvog dana, što me raduje - rekao je Igi.

Ljiljana Rančić, poznata kao Madam Piano, probila se na estradi duetom "Eternal love" sa Italijanom Frankom Masijem, ali je 2003. rešila da napusti muziku i posveti se astrologiji. Stekla je sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa i danas se predstavlja pod pseudonimom Nia Nedeljković.

Foto: Printscreen You Tube

- Astrologija je moja velika ljubav i tome sam se posvetila. Što se muzike tiče, zasviram i zapevam za svoju dušu. Estrada me ne zanima jer imam druge prioritete - rekla je Nia.

Profesiju je promenila i Danica Bukilić iz grupe "Dak". Čuvena Coka danas radi u pošti i nema dodirnih tačaka sa muzikom. Lidija Palurović, najpoznatija po hitu "Recka na zidu", pre 16 godina je rekla zbogom estradi i danas radi kao profesorka engleskog jezika u osnovnoj školi. Za razliku od nje, Ceca Slavković je rešila da se povuče iz javnosti, ali ne i iz muzike, pa već godinama izbegava medije i peva po manjim klubovima.

 

 

- Postoje moje dve verzije. Jedna je Ceca Slavković koja je zaljubljena u džez i soul, a druga je rođena da zabavi publiku i skače na sceni uz pop. Sve u svemu, i jedna i druga vole muziku i tako će uvek ostati. Shvatila sam ipak da blicevi i estrada nisu za mene. Prijatnije se osećam iza kamere - rekla je Ceca, poznata po hitovima "Dlanom o dlan" i "Sve ili ništa".

Familija Đogani opstala

Foto: printscreen

Dens zvezde devedesetih koje su opstale na estradi su iz familije Đogani. Đole i Vesna Đogani nastupaju gotovo svakog vikenda i još drže plesnu školu. Đoletov brat Gagi iz grupe "Fanki dži" je češće u rijalitijima nego na estradi, dok njegova bivša supruga Anabela i dalje peva. Na javnoj sceni je i njihov rođak Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, koji već 25 godina puni klubove zahvaljujući hitovima "Olovna ruka" i "Mrak".

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija