• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Radulović

07.03.2020

21:32

''OD ŽENA SE OČEKUJE DA BUDU SUPRUGE, KURVE, KUVARICE...'' BRAJA POMAMIO SLAVICU ĆUKTERAŠ! Bukti RAT NA INSTAGRAMU - Fanovi se UMEŠALI!

Estrada

''OD ŽENA SE OČEKUJE DA BUDU SUPRUGE, KURVE, KUVARICE...'' BRAJA POMAMIO SLAVICU ĆUKTERAŠ! Bukti RAT NA INSTAGRAMU - Fanovi se UMEŠALI!

Podeli vest

Au!

Pevačica Slavica Ćukteraš se nakon povrataka na muzičku scenu ozbiljno posvetila svom imidžu i ona nema nameru da stane kada je u pitanju njena karijera.

NISU SE BOJALI VELIKOG ŠEFA, A NEĆE NI KORONAVIRUSA! Dalila i Dejan SPAKOVALI KOFERE, napuštaju Srbiju U NAJKRITIČNIJEM MOMENTU! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

 Izgleda da je priče da se razvela od supruga mnogo ne dotiču i ne mari za njih te svoj profil na Instagramu ulepšava svojim slikama u kojima pozira u smelijem izdanju nego što je to radila pre. Nedavno je njena objava na Instagramu bila povod da se svi uključe i komentarišu. Među njima bio je i kompozitor Dragan Brajović Braja koji ne gotivi lajf koučeve, pa je to bez razmišljanja napisao Slavici u komentaru ispod objave.

AU! Novinar otkrio da je Marija Kulić ZALJUBLJENA U MATEJU MATIJEVIĆA - Otkrio ŠTA SVE ZNA O NJOJ! Zadrugarka ZANEMELA!

Foto: printscreen instagram

 

Razmenjivanje mišljenja preraslo je u raspravu, te je u jednom trenutku Braja napisao:

SAMO ZA ONE SA JAKIM STOMAKOM! Zadrugar JAUČE OD BOLOVA - Ovako izgleda SMRSKANA MODRA RUKA nakon HITNE OPERACIJE! Jezivo!

Foto: Printscreen You Tube


- Elem, žene su najveće žrtve ravnopravnosti, jer se od njih očekuje da budu uspešne, samostalne, majke, supruge, kurve, kuvarice...Previše za vaša nejaka pleća, zar ne? - pitao se Brajović, a Slavica je u najmanju ruku nastavila niz komentara.


Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Foto: printscreen instagram

Anketa


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17