• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

07.03.2020

22:45

VRTI GA OKO MALOG PRSTA! Ivana Šopić NEĆE BITI SA KARIĆEM - Njeni najbliži OTKRILI TAJNU zbog koje sve pada u vodu!

Estrada

VRTI GA OKO MALOG PRSTA! Ivana Šopić NEĆE BITI SA KARIĆEM - Njeni najbliži OTKRILI TAJNU zbog koje sve pada u vodu!

Podeli vest

Samo se igra sa njim?

Odnos Ivane Šopić i Stefana Karića intrigira mnoge, a sada se oglasila i njena drugarica.

SAMO ZA ONE SA JAKIM STOMAKOM! Zadrugar JAUČE OD BOLOVA - Ovako izgleda SMRSKANA MODRA RUKA nakon HITNE OPERACIJE! Jezivo!

Foto: TV Pink printscreen

"Mislim da je to sa Ivanine strane neka pošalica i da oni imaju prijateljski odnos, da on nije njen tip, to je ona rekla još na početku. Ja ne mogu da tvrdim da se do kraja među njima ništa neće desiti. Karić je bio sa nekom njenom drugaricom, pa mislim da je to Ivanina kočnica i da se zbog toga ni u šta neće upuštati", rekla je Hana.

NISU SE BOJALI VELIKOG ŠEFA, A NEĆE NI KORONAVIRUSA! Dalila i Dejan SPAKOVALI KOFERE, napuštaju Srbiju U NAJKRITIČNIJEM MOMENTU! (VIDEO)

Osim toga, Ivanina drugarica je istakla da Karić nije tip Šopićeve i da ona voli sportiste.

Foto: Printscreen You Tube

"Ivana je ista ovakva i napolju, ona svima sve kaže u lice. Nema laži, nema prevare. Iz "Zadruge" nijedan momak nije njen tip, to je totalna suprotnost od onoga kakve je ona momke imala. Uglavnom je imala visoke momke, sportski tip, razvijeni tipovi", rekla je Hana.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE VIŠE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija