• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2020

14:25

''BOLJE KRMAK, NEGO OVE TRI KOKOŠKE'' Seka Aleksić PROTIV naših predstavnica Evrovizije - PODRŽALA PLJUVAČINU GRUPE HURRICANE?

Estrada

''BOLJE KRMAK, NEGO OVE TRI KOKOŠKE'' Seka Aleksić PROTIV naših predstavnica Evrovizije - PODRŽALA PLJUVAČINU GRUPE HURRICANE?

Podeli vest

Haos!

Sa pesmom "Hasta La Vista", Srbiju će ove godine na "Evroviziji" predstavljati grupa "Hurricane". Spot za ovu pesmu već ima oko pet miliona pregleda na Jutjubu, a ova pesma za kratko vreme je postala hit. 

BRUTALNO: ''NEKA CRKNE TO GO*NO''! Zvezda Granda OŠTRO OPLELA po Saši Popoviću nakon saznanja da je u karantinu zbog KORONAVIRUSA!

Foto: Informer

Međutim, ima i onih koji nisu baš oduševljeni idejom da nas Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić predstavljaju u Roterdamu na najvećem muzičkom festivalu u Evropi. Među tim osobama je i folk pevačica Seka Aleksić.

ISTA JELENA MARJANOVIĆ! Naša etno pevačica NEODOLJIVO PODSEĆA NA NJU! Fanovi PRIMETILI SLIČNOST! (FOTO)

Foto: instagram/seka_aleksic

Naime, na mreži Tviter je osvanuo uvredljivi komentar na račun članica grupe "Hurricane", a folk pevačica je se našla među onima koji su podržali taj tvit.

Foto: Printscreen/Twitter

- Bolje da nas predstavlja krmak na eurosongu nego ove tri kokoške – stajalo je tvitu, a među osobama koje su lajkovale ovaj komentar je i Seka.

IŠLA BIH NA TURNEJU SA RIJALITI PEVAČICOM: Ivana Pavković otkrila šta misli o Hurricane devojkama - a onda PRIČALA O ULASKU U ZADRUGU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 4 godine

U svakom slucaju bolje su i kulturnije od tebe i Jelene Karlause.

nemanjic

pre 4 godine

Nazalost, ova sund pevaljka, je u pravu. Ove tri "pevacice", su se posvadjale sa pevanjem. Jedino znaju da se uvijaju i mesaju, kao da igraju uz sipku, u nekom nocnom klubu. Sramota i bruka za Srbiju.

dobran

pre 4 godine

Vulgarnije nešto nema ni u porno filmovima! A šta se moglo i očekivati od RTSa!?!

Olja

pre 4 godine

Seka se na instagram profilu izvinila jer je slucajno lajkovala, izjavila je i to da twiter nije za nju. Gkupo je da je optuzujete. A pesna stvarno nije za evroviziju, sto uopste ne znaci da clanice grupe ne znaju da pevaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija