• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2020

09:25

Svi su uzdisali za Bebom iz Srećnih ljudi: Sada o GOLIM SCENAMA njene ćerke u seriji Južni vetar BRUJI cela Srbija! (FOTO)

Estrada

Svi su uzdisali za Bebom iz Srećnih ljudi: Sada o GOLIM SCENAMA njene ćerke u seriji Južni vetar BRUJI cela Srbija! (FOTO)

Podeli vest

Vrelo!

Glumica Teodora Bjelica, taletan za ovu umetnost nasledila je od majke, Gorgane Bjelice, koju pamtimo po ulozi sekretarice kontroverznog gospodina Popare iz "Srećnih ljudi".

SNIMILA JE S*KSI SCENE SA BIKOVIĆEM I RADONJIĆEM! Teodora Bjelica biće iznenađenje JUŽNOG VETRA - njeni kadrovi ostaviće vas BEZ DAHA (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Teodora je zanosna lepotica, a u filmu "Južni vetar" imala je scene u kojima je gotovo potpuno naga, a o kojima se sada i te kako priča.

NOVO IZNENAĐENJE U JUŽNOM VETRU - u ekipu upada i ON! Glumiće bugarskog mafijaša, već smo ga gledali sa BIKOVIĆEM (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Vrele scene lepe Teodore, koje je snimila sa kolegom Miodragom Radonjićem, uzburkale su javnost, budući da je ova prelepa crnka u njima kao od majke rođena.

VUK KOSTIĆ I BIKOVIĆ U ISTOM KADRU! Pogledajte FILMSKI SPOT za numeru iz "Južnog vetra" - baladu otpevala sjajna Jovana Nikolić (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pljunuta tata

pre 4 godine

Cerka joj lici na jednog naseg poznatog novinara, koji je isto tako lep covek.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija