• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2020

21:25

PONOSNO JE DRŽAO ZA RUKU! Miodrag Radonjić predstavio NOVU DEVOJKU - RASNA CRNKA! Blistali zajedno na crvenom tepihu! (VIDEO)

Estrada

PONOSNO JE DRŽAO ZA RUKU! Miodrag Radonjić predstavio NOVU DEVOJKU - RASNA CRNKA! Blistali zajedno na crvenom tepihu! (VIDEO)

Podeli vest

Više nije singl!

Ruski film "Hotel Beograd", u kome glavnu ulogu igra Miloš Biković, a sniman je u Srbiji, večeras je prikazan publici u Sava centru.

SEVALE VARNICE! Miloš Biković i Dijana Požarskaja došli zajedno na premijeru - SVI BRUJE DA IZMEĐU NJIH POSTOJI VIŠE OD PRIJATELJSTVA! Jedan detalj ih je odao?! (VIDEO)

Glavni glumci Miloš Biković i Dijana Požeskaja su oduševili sve prisutne tako što su došli ruku pod ruku na premijeri (detaljnije čitajte OVDE). 

Foto: informer.rs

Ni glumac Miodrag Radonjić nije došao "praznih ruku" te mu je atraktivna crnka Milica pravila društvo. 

NJEGA SU SVI JEDVA ČEKALI - BIKOVIĆ IMAO TREMU ZBOG DOMAĆE PUBLIKE! Hotel Beograd napokon stigao i kod nas! (TV IN)

Foto: informer.rs

Radonjić je vidno nasmejan i raspoložen, prošetao sa njom crvenim tepihom, a u publici kasnije im je društvo pravila Jelisaveta Orašanin (slike prelepe Milice i Miodraga pogledajte u galeriji ispod).

Miodrag je za "Informer" otkrio kako se oseća povodom premijere "Hotela Beograd" u Srbiji, a potom je predstavio svoju devojku Milicu.

BIKOVIĆEVA BIVŠA SE POJAVILA NA PREMIJERI FILMA - ALI NE SAMA! Barbara Tatalović smuvala Miloševog kolegu - SVE OČI UPRTE U NJIH! (FOTO)

- Ovde je glamuroznija premijera, tamo izlaze filmovi na svakih nedelju dana, pa to nije toliko veliki događaj kao ovde. Ovo je moja devojka, Milica. Moja najveća podrška su porodica, prijatelji i ona - rekao je Miloš, a celu izjavu poslušajte u videu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija