• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

11:00

"U ŠTA SMO SE TO PRETVORILI?!" Usred bunila zbog koronevirusa oglasila se Verica Rakočević - za JAVNOST NIJE IMALA LEPE REČI! (FOTO)

Estrada

"U ŠTA SMO SE TO PRETVORILI?!" Usred bunila zbog koronevirusa oglasila se Verica Rakočević - za JAVNOST NIJE IMALA LEPE REČI! (FOTO)

Podeli vest

Da li je u pravu?

Kreatorka Verica Rakočević obratila s ebrojnim pratiocima putem Instagrama, pa im poručila da je bitno da slušaju savete lekara i budu na oprezu kada je korona virus u pitanju.

SAMO ZA INFORMER.RS! Poznate pevačice strepe od KORONAVIRUSA - OSIM JEDNE! ''Za 3 dana sam promenila 7 država - NE PLAŠIM SE''!

 

 

- Dragi moji, nalazimo se u trenutku koji nam nalaže da budemo smireni, odgovorni i disciplinovani. Zaboravimo sve druge različitosti u mišljenjima, stavovima i pogledima. Ujedinimo se u apelu i tako spasimo sebe i ljude oko nas. Nikada neću razumeti nekoga ko kupi 100 maski i onda ih preprodaje zarađujući, nekoga ko kupi 100kg brašna, a komšija ne uspe ni kilogram. U šta smo se to pretvorili - zapitala se Verica.

OSEĆAM SE KAO U ZATVORU! Filip Mijatov iz bolnice u Italiji OTKRIO svoje iskustvo sa koronavirusom - ''POLICIJA REAGUJE AKO NE ŽELITE U BOLNICU''!

Foto: Informer.rs/Aleksandar Jovanović Cile

Ona je zatim dodala i da je bitno slušati savete lekara, i ne širiti paniku.

- Nosim ozbiljnu zaštitnu masku, ljudi me čudno gledaju, čak namerno kašlju u mom pravcu - poručila je ona.

PRVI PUT PRED KAMERAMA! Mali Aleksandar se sve vreme smejao - SLADAK KAO MED! Evo na koga liči - plava kosica, a oči... (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nata

pre 4 godine

Ko te čudno gleda kad imaš više od 65 godina i ne smeš da se krećeš van kuće?

Acfaca

pre 4 godine

Jel to ona sto je imala reviju u hajatu dok su iBeglice pored prolazile na traktorim danina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija