• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

16.03.2020

09:31

OTKAZALA SVE NASTUPE: Jami TESTIRANA NA KORONAVIRUS?! Pevačica u STRAHU - plaši se za svoje ZDRAVLJE?!

Estrada

OTKAZALA SVE NASTUPE: Jami TESTIRANA NA KORONAVIRUS?! Pevačica u STRAHU - plaši se za svoje ZDRAVLJE?!

Podeli vest

Malaksala, teško ustaje iz kreveta...

Da pandemija koronavirusa ne utiče samo na nastupe i finansije pevača već i na njihov privatni život, dokaz je Jasna Jami Milenković, koja poslednjih dana živi u potpunoj izolaciji iz straha da će biti zaražena, prenosi "Alo".

PLANIRA DA NAPUSTI TV "PRVA"?! Šok intervju JOVANE JOKSIMOVIĆ - o ovome je ĆUTALA! O gostima koji je NERVIRAJU i golim nogama na JUTARNJEM

Kako izvor blizak pevačici tvrdi, Jami se pre nekoliko dana testirala na koronavirus, a nakon dobijenih rezultata danima ne izlazi iz kuće i odbija da se viđa čak i sa najbližim prijateljima i porodicom.

 

 

- Još kada su se pojavile prve informacije o koronavirusu, Jami je počela da paniči jer je poslednjih meseci često putovala. Strahovala je da se zarazila budući da je danima malaksala, da teško ustaje iz kreveta, kao i da kašlje i kija. Počela je da istražuje na internetu i još više se istraumirala snimcima i informacijama iz Evrope i sveta. Shvatila je koliko je ozbiljna situacija i već sledećeg jutra pozvala je hitnu službu, objasnila da ima iste simptome kao i oboleli od koronavirusa i da želi da se testira - kaže izvor za "Alo" i otkriva da je pevačica tražila da je hitno testiraju na koronavirus.

- Otišla je u jednu od navedenih institucija u kojima se pacijenti testiraju na koronavirus. Izgledala je jako loše i bila je sigurna da će test pokazati da je pozitivna. Ipak, test je bio negativan, a ona je od sreće zaplakala nasred bolnice - objašnjava izvor i ističe da je Jami posle testiranja u još lošijem stanju i da živi u potpunoj izolaciji.

IZNENAĐENJE JUŽNOG VETRA! Poznata folkerka dobila ulogu - KITILI JE PARAMA, zapevaće čuveni HIT! Scena za PAMĆENJE

- Iako je sve bilo okej i test je pokazao da nema virus, odlučila je da preduzme sve mere kako bi se zaštitila. Otkazala je sve nastupe, ne javlja se na telefon i ne želi posete ni porodice ni prijatelja. Kupila je velike količine alkohola i sredstava za dezinfekciju, na svakih nekoliko minuta pere ruke i potpuno je izolovana od svega. Hrana joj stiže putem kućne dostave kako ne bi morala da izlazi do prodavnice ili restorana. U neverovatnom je strahu da će se virus sve više širiti i njeni najbliži su zabrinuti za nju. Plaše se da će od tolike panike i brige sebi napraviti samo gore, ali pokušaji da je smire završavaju se bezuspešno. Nema sumnje da će kroz dan, dva zahtevati da se ponovo testira i da će njen strah tek da se razvija - zaključuje izvor.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Čekajte bre ljudi pa ovo nije Jami.Jami nikada nije bila ovako naduvena,podbula i buljava kao sova.Ona je uvek bila lepa,sitna i suptilna.Ovo je naka fotomontaža samo mi nije jasno ko je to uradio.

zoki

pre 4 godine

Ma , poljubila bumbara kao sve pevaljke . To je moderno .

zoran

pre 2 godine

...Jami dzet set, hahahahahahaha...ko sve u ovoj drzavi nije dzet set....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija