• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

18.03.2020

08:47

MANEKENKA JOVANA ŠVONJA U KUĆNOM KARANTINU U VERONI: Mesec dana sam bez dece, hoću da ih spasem korone!

Estrada

MANEKENKA JOVANA ŠVONJA U KUĆNOM KARANTINU U VERONI: Mesec dana sam bez dece, hoću da ih spasem korone!

Podeli vest

Žena fudbalera Filipa Đorđevića samoinicijativno se zatvorila u njihov stan u Italiji, dok su joj ćerka Noel i sin Leon u Srbiji. Mogla sam da dođem u Srbiju pet puta, ali neću da ugrožavam ničiju bezbednost

Manekenka Jovana Švonja, supruga fudbalera italijanskog kluba Kjevo Filipa Đorđevića, nalazi se sa mužem u kućnom karantinu u Veroni dok su njihova deca u Srbiji!

NAJZGODNIJA NOVOSAĐANKA PROŠETALA U KOŽNIM HELANKAMA! Nikome nije bilo dobro od ovog prizora! (VIDEO)

(FOTO) OD OVOGA PADA VILICA! Najzgodnija žena fudbalera se skinula, guza u prvom planu!

Ona je rešila da samoinicijativno ostane u izolaciji kako bi spasla svoju decu od korone! Iako pati zbog razdvojenosti od ćerke Noel (5) i sina Leona (3), koji su kod njenih rođaka u Srbiji, rešila je da se na minimum mesec dana distancira od njih.

Ostanite kod kuće

"Nisam videla decu od 1. marta. Ja sam u Italiji, a deca su u Srbiji. Neću ih videti minimum bar još dve nedelje. Mogla sam da dođem u Srbiju pet puta do sada da sam htela, ali nisam želela da ugrožavam ničiju bezbednost. Iz stana nisam ni izlazila i verovatnoća da sam se zarazila veoma je mala, ali svakako postoji. Dakle, samoinicijativno sam u karantinu", napisala je Jovana na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

S obzirom na to da je od koronavirusa u Italiji umrlo više od 2.000 ljudi, a da se bolest širi i Srbijom, ona je pozvala sve da se ponašaju odgovorno, posebno zbog starijih sugrađana.
"Ne mogu da razumem ljudsku glupost i bezobrazluk da se ne pridržavaju mera predostrožnosti i šetaju gradom. Tako možda prenose virus jer veruju da njima virus ne može ništa. Sve i da nemate roditelje, bake, deke, decu, braću i sestre, tetke i strine, ili prijatelje o kojima brinete, to i dalje ne objašnjava zašto ste takva samoživa goveda bez trunke savesti i zdravog razuma! Ostanite kod kuće i tako potencijalno sačuvajte nečiji život", poručila je manekenka.

Najlepša žena fudbalera

Jovana je dobro poznata srpskoj javnosti - bila je u vezi sa košarkašem Markom Jarićem i manekenom Vladom Vuksanovićem, a pojavila se i u spotu Saše Kovačevića, s kojim je takođe dovođena u vezu. Pre šest godina udala se za tadašnjeg prvotimca rimskog Lacija Filipa Đorđevića, a italijanski mediji odmah su je proglasili za jednu od najseksepilnijih žena fudbalera! Jovana je zbog muža rešila da zapostavi pistu i posveti se porodičnom životu.

Pre Filipa živela burno

Pre nego što se udala za fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana je vodila buran život. U žižu javnosti je dospela 2010. godine, kada je posle svađe sa dečkom Slavkom Moljcem skočila sa mosta Duga u Novom Sadu!
- Skočila sam u afektu. Nisam želela da se ubijem. Napravila sam najveću grešku u životu - kasnije je izjavljivala Švonja.
Tu nije bio kraj incidentima. Na snimanju jednog spota upala je u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni i zadobila teške opekotine! U bolnici je provela tri nedelje, a čak 50 odsto kože joj je izgorelo.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija