• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

21.03.2020

23:20

IGOR KOJIĆ: Milan koristi koronu da psihički uništi Severinu! TO NE RADE NORMALNI LJUDI, TO NE RADE ŽIVOTINJE...

Estrada

IGOR KOJIĆ: Milan koristi koronu da psihički uništi Severinu! TO NE RADE NORMALNI LJUDI, TO NE RADE ŽIVOTINJE...

Podeli vest

Igor Kojić tvrdi da je Milan Popović namerno stavio sebe i sina Aleksandra u samoizolaciju da bi sprečio Severinu da bude sa detetom. To ne rade normalni ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesrećni ljudi, poručuje Kojić

Igor Kojić tvrdi da Milan Popović koristi koronavirus kako bi psihički uništio Severinu! Poznati biznismen zabranio je pevačici da viđa osmogodišnjeg sina Aleksandra koji je trenutno kod njega u Beogradu. Popović se sa detetom zatvorio u svom stanu i proglasio samoizolaciju jer su njih dvojica nedavno boravili u Austriji.

Poljubila vrata

Foto: printscreen instagram

Seve je u sredu otišla ispred Milanovog stana u centru prestonice i zvonila mu na interfon, ali on nije želeo da joj otvori. Pop zvezda je onda optužila bivšeg partnera da koristi epidemiju kako bi je sprečio da bude sa svojim detetom. Ni srpski "kralj bakra" nije sedeo skrštenih ruku, pa je Kojićevu prijavio nadležnim organima. Popović tvrdi da je Seve nedavno došla iz Švajcarske u Srbiju, a da nije provela neophodne dve nedelje u izolaciji.

8 godina

ima Aleksandar

Sve ovo je toliko iznerviralo Severininog muža Igora, pa se oglasio na Instagramu i stao u odbranu svoje drage.

"Ovaj čovek po ko zna koji put izmišlja priče i plasira ih u medijima ne bi li tako diskreditovao moju suprugu kao ženu i kao majku i učinio je konfliktnom i bahatom osobom. Prava istina je da smo supruga i ja u Srbiju ušli 12. marta i to iz Hrvatske, a ne iz Švajcarske. Vanredno stanje i mere izolacije uvedene su tek od 16. marta", napisao je Severinin muž na društvenoj mreži.
Igor je nastavio da proziva Popovića i optužuje ga da koristi čitavu situaciju oko koronavirusa zarad ličnih interesa.

Foto: printscreen/Instagram

"Milan nije hteo da preda dete Severini na pet sati druženja! Ona svog sina nije videla punih pet dana, a sreli su se svega desetak puta u poslednja četiri meseca. Popović je proglasio samoizolaciju i moju suprugu prijavio nadležnim organima samo da bi je izolovao od deteta - naveo je Kojić na Instagramu i nastavio sa teškim optužbama.

 

 


Ništa od sloge

"Pa, kakav to čovek moraš da budeš da u ovo vreme, kada treba da smo složni i podrška jedni drugima, koristiš situaciju za lične potrebe i da bi nekoga blatio? On pljuje majku svog deteta, što privatno, što preko medija. To ne rade normalni ljudi, to ne rade životinje, to rade samo duboko nesrećni ljudi."

 

 

Milan Popović: Ona
je porodični nasilnik

Foto: Informer

S druge strane, Milan Popović tvrdi da njegova bivša partnerka ne vodi računa o zdravlju svog deteta.
- Severinu sam na vreme obavestio da smo Aleksandar i ja u izolaciji. Medutim, ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nasilnika pokušala da ostvari neko pravo. Kada joj to nije uspelo, onda je po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula da manipuliše. Namera joj je bila da unizi oca svog deteta, koji vodi računa o zdravlju našeg sina. Nadam se da će što pre shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa da postigne, već da treba da počne da se ponaša odgovorno, civilizovano i vaspitano - poručuje biznismen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veronikalake

pre 4 godine

Severinu nit' volim, nit' ne volim. Jednostavno, znam da postoji. Ali, majka sam pa je mogu razumeti. Iskreno, ne znam kako je podnela kad su joj oteli dete. Opet, ako je covek stvarno bio s detetom u Austriji, neka se strpi malo, sve ce proci. Ne kaze se badava strpljen, spasen. E, sad. To sto se slika pred kucom i pravi paradu, ne razumem, ali mislim da je to kod 'estradnjaka' ugradjeno u gene.

Fuuuuuuuuj

pre 4 godine

Vi ste Kojići&gospoja to hteli da uradite! Da maznete malog na 3-4 meseca i "samoizolujete se"! Ali ste se mnogo hvalili pameću pa je bilo... PREČKA! Nije on sisao vesla da ga čerga prevesla!

Dite

pre 3 godine

Milance svaka ti ko Njegoseva a ovo dvoje klosarcica seta oko tvoje kuce,samo jim fali boca rakije umotana u artiju,xa,xa.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija