• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

22.03.2020

08:30

OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ! Fudbaler NEGIRA da je tukao Karleušu - SUD DONEO ODLUKU KOJA UTIČE NA NJIHOVU DECU!

Estrada

OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ! Fudbaler NEGIRA da je tukao Karleušu - SUD DONEO ODLUKU KOJA UTIČE NA NJIHOVU DECU!

Podeli vest

Atina i Nika će ispaštati!

Jelena Karleuša je sinoć prijavila supruga, fudbalera Duška Tošića, za porodično nasilje, a policija je odmah došla do njihovog doma. Policija je po Jeleninom pozivu odmah izašla na teren. Ona je tvrdila da je Duško tukao, a on je negirao, prema saznanjima "Blica".

KARLEUŠA OBJAVILA TUŽNU SLIKU! U jeku priče da je PRETUČENA - u njenom zagrljaju! Sve bi bilo lakše da... (FOTO)

Foto: Instagram/karleusastar

Vidljivih povreda nema, a policija će naložiti meru zabrane prilaska jedno drugom, što se može loše odražiti na njihove ćerke Atinu i Niku koja su konačno bila sa oba roditelja nakon što se Duško vratio u Srbiju zbog koronavirusa. Nakon toga očekuje se tužilac koji donosi odluku o podizanju optužnice.

SNIMAK IZ KUĆE NA DEDINJU - evo šta DUŠKO RADI! Nakon priče da je PRETUKAO JELENU, policija ih OBILAZI! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, početkom prošle godine javnost je brujala o aferi Jelene Karleuše i Duškovog kolege Ognjena Vranješa, te su se njih dvoje javno prepucavali, pa su usledile i tužbe koje su podneli jedno protiv drugog.

DUŠKO SE VRATIO KUĆI! Karleuša objavila sliku sa njim - porodica na okupu, kao NEKADA! Jedna stvar ipak je ČUDNA (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija