• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blic

22.03.2020

08:55

NIJE VIŠE ZABRANJENA! Zorica Brunclik posle 20 godina PONOVO NA RTS-U! Glasine potvrdila Olivera Kovačević!

Estrada

NIJE VIŠE ZABRANJENA! Zorica Brunclik posle 20 godina PONOVO NA RTS-U! Glasine potvrdila Olivera Kovačević!

Podeli vest

Jedva dočekala!

Iako pevačica o ovome još uvek ćuti, direktor PGP Vladimir Graić Graja i urednica zabavnog programa Olivera Kovačević potvrdili su naša saznanja.

MESECIMA JE BILA NEZADOVOLJNA, ALI... Olivera Kovačević se oglasila o ODLASKU Vesne Dedić sa RTS-a

Više od dvadeset godina folk umetnica Zorica Brunclik nije bila gost na Radio-televiziji Srbije i nije izdala nijedan album za izdavačku kuću PGP. Kako “Blic” saznaje, to će se uskoro promeniti jer će Zorica, nakon što izda album, pojaviti u poslednjoj emisiji “Balkanskom ulicom”.

Foto: Promo

To dovoljno govori u prilog tome da će ratne sekire biti zakopane jer su kako Zorica, tako i Kemiš u više navrata govorili da im je od dvehiljaditih ulaz na RTS zabranjen.

DALA SAM OTKAZ NA RTS-U! Veliki transfer - VESNA DEDIĆ ODLAZI sa javnog servisa! Nakon skandala oko EMISIJE, otkrila kako je završila sa njima (FOTO)

- Početkom dvehiljaditih Zorici su bila zabranjena gostovanja u televizijskim emisijama koje su se emitovale na RTS-u, pritom nije mogla ni da izdaje za izdavačku kuću koja je pre toga izdavala gotovo sve njene ploče i albume. Dok je Kemiš bio direktor PGP-a sve je funkcionisalo kada je Zorica u pitanju, a nakon što je otišao sa te pozicije, došlo je do promena. Pre nekoliko nedelja Zorica i Kemiš su se sastali sa direktorom PGP-a i dogovorili buduću saradnju. Zorica bi nakon izdatog albuma trebalo da se pojavi u specijalnoj emisiji na RTS-u gde će povodom 45 godina karijere biti gost poslednje emisije “Balkanskom ulicom” koja bi trebalo da se emituje u aprilu - objašnjava izvor koji je do detalja upućen u celu priču.

Foto: Printscreen You Tube

Kako bismo proverili tačnost naše informacije, pozvali smo direktora PGP-a Vladimira Graića Graju, koji je potvrdio naša saznanja.

- Videli smo se i obavili smo prijatan razgovor. Dogovorili smo se o budućoj saradnji. Još uvek nije potpisan ugovor. U načelu smo se dogovorili o čitavoj saradnji - kaže Graić za “Blic” i dodaje:

SVI PRIČAJU O ZAŠTITNOJ MASKI ZORICE BRUNCLIK: Pevačicu u OVOM izdanju još NISTE VIDELI! (FOTO)

- Ne znam šta je sve bilo pre na relaciji PGP i RTS sa jedne i Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zorice Brunclik sa druge strane. Prijatelji smo, kolege i saradnici, te je bilo logično da sednemo i obnovimo saradnju. Miroljub i ja se znamo 30 godina - objasnio je direktor PGP-a.

Foto: rts tv printscreen

Sa druge strane, Zorica je u javnosti često upućivala javno pitanje zbog čega nje nema na spisku gostiju za neku od emisija na Javnom servisu. Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević govorila je da su je zvali, ali da Zorica nije želela da bude gost.

Zato smo i sada pozvali Kovačevićevu za komentar sa pitanjem da li će Zorica biti gost, na šta nam je ona poručila:

PLANIRA DA NAPUSTI TV "PRVA"?! Šok intervju JOVANE JOKSIMOVIĆ - o ovome je ĆUTALA! O gostima koji je NERVIRAJU i golim nogama na JUTARNJEM

- Od kada sam urednik zabavnog programa, niko nije bio zabranjen, Zoricu smo više puta zvali da nam bude gost u emisijima. Odluka je bila na njoj i meni je drago što je sada odlučila da bude deo našeg programa. RTS je kuća otvorena za sve naše umetnike i naravno da će nam biti drago da Zorica Brunclik bude deo našeg programa. Vrhunski je umetnik, njeni snimci su u Arhivu Radio Beograda, a činjenica je da je jedna od najtiražnijih interpretatora PGP-a - izjavila je Olivera za “Blic”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija