• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2020

15:47

(FOTO) SRPSKA SINDI KRAFORD SE SKINULA U GAĆICE, pa izašla na TERASU! Beograđani ODLEPILI: Mali ti BRUSHALTER, GORIŠ!

Estrada

(FOTO) SRPSKA SINDI KRAFORD SE SKINULA U GAĆICE, pa izašla na TERASU! Beograđani ODLEPILI: Mali ti BRUSHALTER, GORIŠ!

Podeli vest

Manekenka Bojana Krsmanović, koja godinama unazad korača na svetskim modnim pistama, oduševila je pratioce na društvenoj mreži povokativnom fotografijom

Za Bojanu mnogi kažu da je srpska Sindi Kraford, jer podseća izgledom, a ona svojim fotografijama na društvenim mrežama mami uzdahe suprotnom polu. Sada je pozirala u donjem vešu, a bujni dekolte je bio u prvom planu.

(FOTO/VIDEO) SRPKINJA ZASENILA KRISTIJANOVU SUPRUGU! Kada se seksi Bojana pojavila svi su gledali samo u nju!

"Sunce je izašlo...", napisala je na engleskom Bojana, a onda su usledili komentari: "Mali ti brushalter", "goriš", "prezgodna si".... bili su samo neki komplimenti ispod fotografije.

Podsetimo, manekenka je jednom prilikom je otkrila je da njena profesija nije baš tako glamurozna kao što se zamišlja.

- Podrazumeva se da će biti nekoliko saplitanja ili pucanja kaiša na sandali, ali nisam imala ništa ozbiljnije. Ne mogu da se setim kada sam radila reviju u obući koja je bila baš moj broj, već mi je prevelika ili premala. Dešavalo se da devojkama kojima treba 37 daju cipele 41, a meni kojoj bi taj broj odgovarao - donesu 38 - iskreno je rekla Bojana za "Stori" i dodala:

- Ni nama nije jasno zašto je to tako, pogotovu kada treba da zračiš samopouzdanjem - rekla je ona nedavno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana) on Mar 27, 2020 at 3:08am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Svaki prodavac se trudi da što bolje proda ono što ima za prodaju.

Steep

pre 4 godine

Najlepsa Srpkinja ubedljivo! Ona i pokojna misica Dijana dve najlepse zene na Balkanu ikada.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija