• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

11:13

VOZILA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA! Milica Todorović objavila snimak iz kola - NE MOGU VIŠE LJUDI, AMAN! Nije bila sama! (VIDEO)

Estrada

VOZILA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA! Milica Todorović objavila snimak iz kola - NE MOGU VIŠE LJUDI, AMAN! Nije bila sama! (VIDEO)

Podeli vest

Objavila hit snimak, evo ko je bio sa njom!

Pevačica Milica Todorović otišla je u rodni Kruševac za vreme koronavirusa, kako bi bila uz svoju porodicu.

PALO POMIRENJE SA PETROM?! Milica Todorović objavila njegovu sliku i pokazala koliko joj NEDOSTAJE! Velika LJUBAV (FOTO)

Spekuliše se da je zbog toga raskinula sa dečkom Petrom Strugarom, a više o tome čitajte ovde.

Foto: printscreen Instagram milicatodorovicofficial

Kako bi ubila dosadu, Milica je kasno sinoć, za vreme policijskog časa, sela u auto i provozala se, ali samo po dvorištu. Ona je u "ludu vožnju" povela i majku i psa, pa je sve snimila za Instagram.

- Osamnaesti dan u karantinu, vozimo se po dvorištu, napred-nazad i to nam je, što nam je. Kuče kuka, ne može ni ono više. Ljudi, aman. Ajde, majka, malo da se provozamo po gradu, šta ti je. Ne mogu više u kući, poludeću - pričala je ona, a sve pogledajte u snimku ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Koulouba

pre 4 godine

U sud, pa u pritvor. Pomisli na 51 umrlog lekara u Italiji i na sve naše zdravstvene radnike koji su direktno izloženi i rade u nemogućim smenama. I još se time hvališ.

tom

pre 4 godine

Mico, ne brini, ti sigurno nećeš poludeti jer si već luda, ali ne brini što si luđa to te više volimo i izdrži, možeš ti to.

Dragan

pre 4 godine

Ne može da izdrži sebe? Problem je što će da se zarazi pa će preneti na veliki broj zdravih. Jedini lek je da bude odmah poslana u "padinjak" pa da bude korisna na njivi. Neka nosi vodu za zalivanje.

Rasa

pre 4 godine

I sta sad ? treba joj oprostiti jer je Milica Todorovic ,Pravosusto i zemlja treba sad pokazati da radi svoj posao profesionalno i da nema izuzetaka svima nama je tesko i mi ne mozemo vise al ipak postujemo jednostavno krivicna prijava i zatvor !!

Sasa

pre 4 godine

Smiri malo devojko, ne trebas svaki dan da se pojavljujes u medijima. Mozda ce te Petar vratiti opet ako se budes dobro ponasala.

Lala od Banata

pre 4 godine

Ne moze da izdrzi bez splavova i provoda ? Lepo molim smestite je u prdekanu ( zatvor ) na sest meseci da smiri hormone i nagone, pa kada se lepo nama vrati neka pocne sa pevanjem i snimanjem klipova.

Zoran

pre 4 godine

Pravac u ženski zatvor u Požarevac da šiješ zaštitne higijenske maske.

Mile

pre 4 godine

Pravo u zatvot ovu neodgovornu devojcuru sta je ona bolja od mene i ostalog naroda pa da kaze nemogu vise ljudi aman zbog takvih glupaka ovoliki narod umire sram te bilo.

rajko ninkovic

pre 4 godine

ta zena ne zna koliko rupa na sebi ima i vi joj objavljujete slike i komentare.Isti ste kao i ona.Fuj

Ana

pre 4 godine

Auuu, kakvi debili po komentarima, vas sve komplet u ludnicu! Devojka se sprda, strasni ste!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija