• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/Gloria

31.03.2020

21:25

PALA K'O POKOŠENA! Voditeljka Marija Egelja se SLOMILA i ZAVRŠILA NA LEĐIMA - došlo do PREKIDA LAJVA!

Estrada

PALA K'O POKOŠENA! Voditeljka Marija Egelja se SLOMILA i ZAVRŠILA NA LEĐIMA - došlo do PREKIDA LAJVA!

Podeli vest

Okliznula se!

Voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja ispričala je nekoliko anegdota sa posla, među kojima se našao i pad na Adi Ciganliji, kada se okliznula pa završila na leđima. 

EVO ŠTA OSMAN MISLI O NOVOJ SNAJKI! Oglasila se i Stefanova maćeha, U IVU GRGURIĆ SU RAZOČARANI, A O IVANI KAŽU OVO!

VRELE SCENE IVANE I KARIĆA! Šopićeva SKOČILA na Stefanov PONOS - On POKUŠAO da SAKRIJE OVO! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

"Nedavno sam vremensku prognozu izgovorila dok sam sa instruktorom skakala s padobranom. Na početku me je hvatao strah, ali kada je došao taj momenat, rekla sam sebi: 'Došla sam dovde i kad sam već tu, učiniću to profesionalno", počela je ona: "Stisnula sam zube i skočila. Svi su bili oduševljeni, i prijatelji, i porodica, i ljudi iz redakcije, naravno. Volim da moje vremenske prognoze budu upečatljive. Cilj mi je da bude zanimljivo i meni i gledaocima."

TAJNA ČUVANA GODINAMA! Ceca i Brena trebalo da gostuju u ISTOJ EMISIJI! Ražnatovićka OTKAZALA u poslednji čas! Voditelj otkriva ŠTA SE TAČNO DESILO!

Foto: printscreen/tvpink

"Pre šest, sedam godina sam snimala prognozu na Adi Ciganliji na klizaljkama. U jednom trenutku sam se okliznula i pala na leđa. Snimak sa mojim padom je otišao u etar, a posle završio na Jutjubu", nastavila je Egelja. 

(18+ FOTO) ŠOK POZE! Ava Karabatić u JEKU P*RNO KARIJERE - Molila FANOVE da se pretplate na NJENE GOLE FOTKE!

"Ipak, bez obzira na sav moj trud da na originalan način prezentujem vremensku prognozu, najviše pažnje izazovem kada se u studiju pojavim u kratkoj haljini, sa dekolteom ili šlicem", zaključila je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija