• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

09:56

POZNATA PEVAČICA POSTAJE VODITELJKA! Joksimović je zaposlio na svojoj TELEVIZIJI! Neće biti SAMA i imaće SPECIJALNU EMISIJU

Estrada

POZNATA PEVAČICA POSTAJE VODITELJKA! Joksimović je zaposlio na svojoj TELEVIZIJI! Neće biti SAMA i imaće SPECIJALNU EMISIJU

Podeli vest

Sve će biti šaljivog i zabavnog karaktera

Kao što je već poznato, pevač Željko Joksimović je pokrenuo tri televizije, a ono što je čudno svima jeste da nije angažovao svoju ženu, Jovanu Joksimović, koja je jedna od naših najboljih voditeljki.

NAVIKLI SMO DA JE JOVANA JOKSIMOVIĆ UVEK TIP-TOP SREĐENA! Ovoga puta su je PAPARACI UHVATILI BEZ ŠMINKE I FRIZURE! (FOTO)

Jovana je nedavno pričala o tome da li bi prešla kada bi je muž pozvao, a šta je rekla pročitajte OVDE.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Željko je angažovao pevačicu Saru Jovanović kao voditeljku, a društvo će joj praviti njena veoma dobra prijateljica.

Reč je o blogerki Dunji Jovanović u čijim Jutjub klipovima je pevačica često bila gost.

PLANIRA DA NAPUSTI TV "PRVA"?! Šok intervju JOVANE JOKSIMOVIĆ - o ovome je ĆUTALA! O gostima koji je NERVIRAJU i golim nogama na JUTARNJEM

- Verujte mi, odavno nisam imao ovakvu tremu. Izlazimo pred gledaoce ubeđeni da imamo i šta da ponudimo. Najkvalitetniji sadržaj sastavljen od naše produkcije i najboljih stranih programa - ispričao je Joksimović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jun 20, 2019 at 5:09am PDT

 

- Među njima će biti i emisija koju prave Dunja Jovanić i Sara Jovanović, koja će se zvati "Jo-jo na točkovima" i u kojoj će njih dve obilaziti Srbiju - rekao je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Ovoliko televizija nema ni Amerika . Za svakog gledaoca po jedna . Idem i ja da otvorim jednu za moju babu

milica

pre 4 godine

Svaka cast Zeljku, sto je angazovao Saru Jo, jer je Sara daleko ispred svih, u svemu...

Heh

pre 4 godine

Neka zaposli svoju zenu pa da nikad ne stekne gledanost...

SSS

pre 4 godine

Samo na fali jos jedna televizija pa smo ful i jos jedna nabedjena pevacica da postane jos nabedjenija voditeljka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija