• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.04.2020

18:33

OVO SU SVE KAZNE DARKA LAZIĆA?! To što je seo u kola uprkos policijskom času, SAMO JE JEDAN U NIZU PREKRŠAJA, pevač obožava brzu vožnju!

Estrada

OVO SU SVE KAZNE DARKA LAZIĆA?! To što je seo u kola uprkos policijskom času, SAMO JE JEDAN U NIZU PREKRŠAJA, pevač obožava brzu vožnju!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić uhvaćen je u subotu u okolini Šabca u automobilu sa prijateljima za vreme policijskog časa, pa je policija na licu mesta njemu i prijateljima napisala kaznu od 80.000 dinara.

Najveća novčana kazna za ovo delo je 150.000 dinara, a kako saznajemo, Darko je pred sudijom molio da se taj iznos smanji.

Kako beogradski portali javljaju neke od Darkovih prijava su zastarele jer ga organi reda uglavnom nisu našli na adresi koju je prijavio u Brestaču.

ESTRADNI RAT SE NASTAVLJA! Ljuba Aličić osuo po DARKU LAZIĆU - ne poštujem ga više! Nikad neće biti dobar kao JA!

 

DARKO BEZ STIDA O DROGAMA I ALKOHOLU! Pevač jedva preživeo SAOBRAĆAJKU, a najveći POROK mu je OVO!

Postoji mogućnost da mu zbog brojnosti prekršaja i zato što je više puta napravio identično delo, prekršajne prijave budu preinačene u krivičnu, a sve kazne koje ima pogledajte u nastavku.

  • 27. 11. 2013. Vozio automobil kojem je istekla registracija
  • 19. 3. 2015. U Beogradu, van naseljenog mesta, vozio 80 kilometara na sat više od propisane brzine u tom delu prestonice
  • 20. 4. 2015. Vozio bez vozačke dozvole i pod zabranom vožnje
  • 22. 5. 2015. Vozio pod zabranom
  • 7. 7. 2015. Dva prekršaja vožnje pod zabranom i bez vozačke dozvole
  • 11. 8. 2016. Nepropisno parkiranje u Beogradu
  • 22. 11. 2016. U mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže nego što je propisano. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole
  • 26. 11. 2016. Komunalna policija mu napisala kaznu za nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu
  • 7. 12. 2016. Kažnjen sa 15.000 dinara plus 1.500 dinara troškovi suda što nije hteo da kaže ko je vozio automobil, registrovan na njegovo ime, u trenutku kada je prošao kroz crveno svetlo na semaforu. Kaznu još uvek nije platio
  • 18. 12. 2017. Nepropisno parkiranje u Rakovici
  • 17. 4. 2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja (u naseljenom mestu vozio od 70 do 100 kilimetara na sat)
  • 23. 10. 2018. Vožnja bez vozačke dozvole i brza vožnja
  • 28. 3. 2020. Kršenje zabrane kretanja za vreme policijskog časa



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tom

pre 4 godine

Tačno trinaest, Dare daj učini nešto, baksuzan broj

MilosObilic1389

pre 4 godine

Зар му није била довољна ЈЕДНА Божија опомена...? Побогу, тај човек не заслужује поштовање...

Rajko

pre 4 godine

Za svaku pohvalu. Ako do sada nije kaznjen kako treba ne mora ni sada. Nek mu sudije dodele priznanje a drzava nagradu za bahatluke pa nek bude za primer mladima. Zivela Srbija

Dragan

pre 4 godine

Ima taj još mnogo prekršaja, negde je upisano samo kao mala napomena da je bio pijan do besvesti, ali bilo je i nekih ludovanja pod dejstvom narkotika, ali se to više ne spominje. E, sad samo da to sve lepo zastari i da on može još žešće da se iživljava. Bruka.

Petar

pre 4 godine

Od 2013 traje njegovo bahaćenje, običan smrtnik bi već do sad odslužio sve zatvorske kazne i poplaćao one "sitnije" a za njega zakon ne važi.Kasnije se pitamo zašto mladi napuštaju Srbiju, evo zašto. Kad ovakvih ima na svakom koraku

Vla

pre 4 godine

PA Zar nema zatvora u drzavi Srbiji, oduzeti mu dozvolu na 5 godina on je nepopravljiv, neka GA drugi vozi, ima taksista

dragan

pre 4 godine

Ovaj je za ozbiljno posmatranje. Najgore je sto ima dvoje dece. Kako ce ih vaspitati takva licnost?

Branislav

pre 4 godine

Sramota sta radi sudstvo. Pa tu ima prekršaja za minimum 70 poena a meni su uzeli dozvolu i ako nikad nisam napravio udes. Ne kažem da sam bezgrešan ali za Darka sam majka tereza. Sram vas bilo

Marko

pre 4 godine

7.12.2016 kaznjen jer nije hteo da kaže ko je vozio njegov auto! Pa hahahaha jel ovo moguce? I još nije platio a izlazi i ulazi u zemlju svaki vikenda a običnu sirotinju hapse za 5000 i ako imas kod sebe ne mozes da platiš nego moras da prenoćište u zatvoru. Srbijo zemljo apsurda i raja za džibre sa malo više para!

Nebojsa Todic

pre 4 godine

Treba ga strpati u zatvor, opasan po okolinu. Taj se nikad nece opametiti. Nije trebalo da prezivi nesrecu nije zasluzio drugu sansu.

Zverka

pre 3 godine

Ja stvarno ne mogu da razumem ko moze da ceni ovakvog coveka. Lik javno sprda policiju, pravosudje i td. A neko napravi neku sitnicu pa mu komunalna policija lomi ruku na sred ulice, a ovaj buzdovan divlja sa voznjom..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija